@ataspagar: memang sedap tau! kalu dekat dah antar dah. @shafiq:ya sedap! @@Kizmyself: oh ya ker? dulu pun selalu tolong mak buat karipap jual. @sarah mohamad: besar tapak tangan? siap ada makaroni ..tentu sedap tu. @Gen2Merah: janji inti sedap. @Monalea: mak akak yg selalu buat.since mak dah buat kita makan jer. @Dearest Lou: you're welcome! Tq! @Hanis Azla: samala kita ya? @So Shy Lady:Wslam, biasala mak2 memang bz bila anak2 start sekolah kan? balut buku tu wajib la kita yg tolong. @Yna: sudah semestinya la. @noor: mak yg buat noor, akak jarang2 jer buat. @papamifz: :)
selamanyer
ReplyDeletekite lagi suke karipap sardin..
ReplyDeletememang sedap tapi bergantung kepada siapa yang buat jugak kan.. hehe
ReplyDelete@pena rozie: setuju!
ReplyDelete@pondok usang: oh..suka jugak..sadin n kentang.
@delarocha:ya..yang ni mak yang buat.
tengok macam sedap je nih..terus rasa lapaq..hantaq mai sepinggan..hehehe
ReplyDeletesedap tu! :-)
ReplyDeletehari2 tgk karipap.. sbb orang rumah memang buat karipap untuk jual kat kantin sekilah,,hehe
ReplyDeleteSedapnya karipap. Pernah makan karipap sebesar tapak tangan. Isinya siap ada makaroni. Sedap sangat! :D
ReplyDeletesaya pun kak... kueh kegemaran ni tau..... kalau dalam majlis2, kuih karipap yg akan sy cari dulu.. ehe
ReplyDeletesedapnya kak...lama dah tak buat karipap
ReplyDeleteThanks for your sweet comment that looks delicious! I'm now following you (:
ReplyDeletekuih feveret juga ni.. nyum..nyum..
ReplyDeletesalam kak,
ReplyDeletelmbat plak mnyinggah huhuhu sy bz btul la smlm duk urus pskolhn ank2. pkl 1am pun stil gigih balut buku diorang!
feveret ssl jugak ni. calit!
yna hanya sukakan karipap yg mak yna buat sebab karipap yg biasa jual nmpk besar tp isi sikit je, huhuhu
ReplyDeletemak buat confirm la yg terbaik kan kak? :)
rajin cik nor buat..nor buat asik xmenjadi ajer
ReplyDeletesetuju ngan bro delarocha..:)
ReplyDelete@ataspagar: memang sedap tau! kalu dekat dah antar dah.
ReplyDelete@shafiq:ya sedap!
@@Kizmyself: oh ya ker? dulu pun selalu tolong mak buat karipap jual.
@sarah mohamad: besar tapak tangan? siap ada makaroni ..tentu sedap tu.
@Gen2Merah: janji inti sedap.
@Monalea: mak akak yg selalu buat.since mak dah buat kita makan jer.
@Dearest Lou: you're welcome! Tq!
@Hanis Azla: samala kita ya?
@So Shy Lady:Wslam, biasala mak2 memang bz bila anak2 start sekolah kan? balut buku tu wajib la kita yg tolong.
@Yna: sudah semestinya la.
@noor: mak yg buat noor, akak jarang2 jer buat.
@papamifz: :)
suka jugak! kak nor buat ke dapnyerr nak cikit...
ReplyDeletep/s: thanks for d infor kak nor... mmg smp la ni address derang pun tak reti nk baca hehe...
memang kegemaran rakyat malaysia.. sampai bila2 dan di mana2.. sbb tu ada yg segera so kalau kat oversea pon tentu x kempunan nak makan...
ReplyDeleteWC,
ReplyDeletekaripap .... dari dulu, kini dan selamanya! kuih evergreen bah itu.
selmat malam cikgu.. esok kita ngajar kembali.. pastu sabtu sambung cuti.. ehe
ReplyDeleteselmat malam cikgu.. esok kita ngajar kembali.. pastu sabtu sambung cuti.. ehe
ReplyDeleteSedapnya.. Rajinnya Kak Nor.
ReplyDeleteSalam,
ReplyDeleteKuih lama2 ni tetap disukai ramai sampai bila2 pun....Kak Ros pun sampai hari ni memang suka ngan karipap ni....
anak ema suka makan kulitnya..isinya dibuang..tak pun masuk mulut mama
ReplyDeletesampai die la...hehe
ReplyDeletemenjenguk kembali ke sini sambil menanti2 entri terbaru daripada cikgu.. ehehe
ReplyDeleteada kisah terbaru ke di sekolah cikgu? jom lah share.. ehe
hurmmm dahlah tgh lapo nak mengunyah tgk pulak karipap ni..eloklah tu..laparrrrr huwaaaa!
ReplyDeleteInti ape tu cikgu....ihiks.
ReplyDelete@Ayen: inti kentang dan daging
ReplyDelete