January 10, 2014

HaDoiii!!! BenGanG!

Keluhan lagi...hmmmmm

Mengapala ada juga orang yang boleh
pulak tengok saja tanpa berbuat apa-apa
bila nampak orang panjat tiang potong
kabel talipon depan rumah....(dia hanya 
intai orang tu buat kerja tu-kejadian
pukul 4 pagi tadi ).

Akibatnya, kabel talipon depan rumah kena 
curi, maknanya tak berfungsi la streamyx 
di rumah ini...huhuhu....aktiviti berinternet
terhad la!

Macam peliiiik jerr macam bengaaaang jerrr!

17 comments:

t.a.t.a said...

Kak, orang tu mesti takut nak tegur. Takut lepas ni rumah dia pula di'aim' untuk berlaku kerosakan.

Tapi at least dia boleh ambil gambar sebagai bahan bukti tau.

Wak Gelas said...

wak baca pon pelik jugakks.., aahHks

Zura Lee said...

setuju dgn komen t.a.t.a tuh, mungkin orang tu takut nk tegor, kang tk pasal2 dia kena belasah plk

Mirashada said...

Ore tu pun telefon la polis, kodi molek. Sokmo streamyx tak dok T.T

CikPuanHaLia said...

Adoi..macam2 hal kan time kegawatan ekonomi ni. Org sanggup buat apa jer utk duit...huhu

Cik Nur™ said...

Laa..kenapa tak disergahkan..!
haishhh...

BUNDA a.k.a KN said...

SALAM MAULIDUR RASUL..

Papa Mifz said...

hmm...apapun semoga orang yang jahat tuh mendapat balasan yang setimpal di kemudian hari...

elly nadyra said...

kurang kesedaran sivik kekdahnya, takut nak menegur mungkin

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

Hai akak :)

dia takut kot kak.

ctpayong said...

apalah halnya hidup siang malam pagi petang suka-suka ambek hak orang. kan ke Allah kasi kudrat 'memanjat'. kerja panjat pokok kelapa pun halal jugak ape...cuma tak glamour aje...

NM03 said...

jam 4 pg curik kabel... yang nampak dan tgk saje tu tumpang sekaki ke ape... hehehe

nor azman said...

Cll je polis

Ema Johari said...

takkan bersubahat pula

sal ya said...

Dah lm jgk akak x update ek? Lmnya x dtg sini.

Juno said...

mengapalaaa

wa said...

Dah buat jahat tu, adalah balasannya nanti...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...