August 31, 2012

GaMBaR RaYa...HaRaP BeLuM BaSi


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
lama betul tak update blog ni sampai rasa macam tak reti 
nak menaip apa kat sini..
Harap masih belum terlambat untuk saya ucapkan
v
v
v
v
dan salam aidil fitri buat kawan2 bloggers semua...
maaf andai ada terkasar bahasa tersilap bicara.

Orang dah tayang gambar raya sejak raya pertama lagi
tapi saya baru sempat upload, harap tak basi
lagi ya.
Inilah sebahagian dari gambar raya kami..
kebanyakan gambar anak2 dan anak saudara saya.

anak sulung (kakak) dan anak kedua (abe eman)

anak2 perempuan di pagi raya pertama
Raya ke dua di rumah nenek mereka
tuan blog dan suami
Mira dan Lisa tayang duit raya mereka

mira dan cousin, nisa
Rayyan dan Abe Eman
Ex-students datang beraya.
adik,kakak bersama mak
anak sedara sambut birthday pada raya ke 2
buat bbq malam raya ke 2...16 ekor ayam 

Sebahagian dari famili besar kami..

SaLaM aidil fitri dan
selamat hari merdeka.


28 comments:

Sue PeLik said...

heheheh cnteknyaaa kek macam sedappp jer huhuhu

Cik Nur said...

salam aidilfitri..belum basi lagilah kak. :)

wahh..siap de BBQ lagi.. best betul. :)

MulutPayau said...

Salam Aidilfitri..Maaf zahir batin..(tak basi lagi..masih dalam mood raya..hehehe)....
Dan salam merdeka...

Kalamhati said...

gulppp! (telan air liur dulu sbb tgk kek dulu..hihi)
Salam aidilfitri ciknor..merdeka!:)

Kalamhati said...

gulppp! (telan air liur dulu sbb tgk kek dulu..hihi)
Salam aidilfitri ciknor..merdeka!:)

Gentleman Frog said...

salam,

eid mubarak, ooo ni rupanya keluarga WC bru tgk real,

the dessert flower

Gen2Merah said...

fuh, ramai juga anak pempuan akak ni ye... hehe..
salam aidilfitri cikgu.. semoga faily kekal berbahagia hingga ke akhir hayat

qasehraihan said...

meriahnyaaa...anak akak sume ppuan ek..anak dara sume dah..hehe

ni gambar raya saya..

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/entry-gambar-qasehraihan-julung2-kali.html

NUR said...

Salam raya dear.. Raya kan sebulan...

ieda said...

besar2 dah anak buah akk
x lama lagi banyak lah kenduri kan ;)
haaa banyak juga anak2 dara nie dpt duit raya .. utk bekalan mereka study kan .. sukee tgk

wahh kakkk besar family akk .. meriah betul .. ;)

norh said...

Meriah betul ye..siap pakai baju sama semua..

Nur-nba said...

Salam Aidilfitri.. Meriahnya. . Siap ada bbq lagi.. Cantik anak2 dara akak.. Besar2 dah.. Kek tu akak buat sendiri ke?

Amie said...

meriahnya raya... tuan punya blog nampak lomantik ooo dengan hubbynya...

steffany daph said...

takpa, belum basi. msih bole lihat ni (:

pena rozie said...

Banyaknyer die dpt duit rayer....

Mon MonaLea said...

Salam Aidilfitri kak...Aanak anak yang sronok beraya kan kak. Banyak dapat duit raya tu..

JR said...

Belum basi lagi, sebab Raya org Melayu bukan mcm Raya arg Arab, Iran atau Pakistan yg cuma sehari dua, Raya kita sangat sakan sampai sebulan....

Pondok Usang said...

cerianyaa... belum basi lagi.. raya sebulan.. =)

g0m0k9enDek said...

kakak cantekkk!

sudipVSsenduk said...

bestkan bila berkumpul ramai2, tahun depan mesti bertambah ahli ni..

Sweet la tuan empunya blog, loving couple gitew

Hanis Azla said...

meriahnya raya akak.. sweatnya anak2 akak.. mcm mamanya juga.. salam aidilfitri buat akak dan keluarga.. maaf zahir dan batin dari saya..

L said...

nak kek tu sikit boleh.. ?? huuu selamat hr raye jugak.. salam perkenalan..=)

jemput bace entry baru..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/09/inilah-insan-yang-wajib-kita-cintai.html

m.u.l.a.n said...

foto2 raya mmg seronok di tengok... sbb ramai2 & sangat meriah..

ellynadyra said...

belom basi pun, selamat hari raya!

Gen2Merah said...

mat malam cikgu

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

wahhhh akak dah ada ramai anak dara dan anak bujang :D

selamat hari raya aidilfitri kak, maaf zahir dan batin :)

Dkna Abza said...

selamat hari raya...wah..dah besar anak..mungkin ada yang seusia ngan dkna :)

wahida said...

cantiknya anak2 dara akak!! semuanya gojes!! mcm akak jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...