May 29, 2012

TaK CuKuP UmUR LaGi

Assalamualaikum..


Mira baru buka akaun Bank Islam. Semalam kami ke ATM sebab dia nak simpan duit yang ada di tangannya. 

Selesai buat cash deposit dengan jayanya, kami beralih ke ATM untuk register internet banking. Step by step ikut tapi tak berhasil, resit tak keluar pun..try lagi sekali..baru perasan,

"Hanya pemegang akaun yang berumur 
18 tahun ke atas layak untuk mendaftar 
untuk Perbankan Internet"

lLebih kurang macam tu kot ayat dia (tak ingat sebab baca sekali lalu je)


Hahahaha...! Patot la tak berjaya...Mira hanya akan  mencapai umur 18 tahun pada 27/12/2012! 



18 comments:

m.u.l.a.n said...

takpe takpe.. tumpang banking online dgn account ibu... boleh tak ibu..???

Carl Lesmana said...

tunggula jawabnya :) hehehe

delarocha said...

tak lama lagi tu..tunggu je la :-)

delarocha said...

bukak akaun Al Awfar tak? untung2 boleh dapat cabutan bertuah RM100k.. hehe

aizamia3 said...

sabarlah.. tak lama lagi dah tu..

Deru Ombak said...

Assalamualaikum cikgu..
Nampaknya Mira kena tunggu beberapa bulan lagi.. Hehe!

ZWAN SABRI said...

Adoi.. kesian kat Mira.. xpa, pejam celik, pejam celik, dah 27/12/12.. dh x lama lg dah tuu.. :)

Liselle MonCherie said...

Wow lambatnya! Hehehe,sy minggu depan baru cukup 18 mwehehe masa daftar SSPN tadi pun..problem XD

anisalya said...

sama macam anak buah saya birthdaynya tu.

pena rozie said...

x pe x lame lagi tu cukup umur la..

MamaEma said...

lagi 6 bulan...

Papa Mifz said...

xpo 6 bulan jer lagi...:)

Mr.Clive said...

heeh xlamaa lagi tu...sabarrr la yer Mira...ekekekeke

Farah Shamsudin said...

wah.. tak cukup umo lagilaa.. hehehe.. kena menunggula jawabnya..

Ann Ishak said...

sabar dulu...cukupkan umur lagi ye ;)

wahida said...

lor...tak pe...tak pe...tak lama lagi tu...

Amie said...

Pagi WC,
tak lama lagilah tu 18 ye... besar dah anak dara ye

Gen2Merah said...

sabar je dulu cikgu.. nanti dah genap umo baru leh buka akaun kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...