August 14, 2011

OppSSSS KaSuT


  • Mood rajin pagi sabtu
  • Operasi buang kasut2  dan selipar buruk .
  • Pagi tadi sewaktu nak ke sekolah, anak yang sedang menduduki Trial SPM bertanya,
  • Mana peginya kasut sekolah  dia.
  • Alamak! terkedu sekejap!
  • Ini mesti gara2 oppsss kasut  masuk tong sampah MDB
  • Aduh! camana nak buat? Kasut spare memang takde
  • Last2 terpaksa la dia ke sekolah pakai kasut ni:

  • google image














  • Pesan kat dia kalau kena tahan kat cikgu, cakap mama buang kasut.
  • Nasib baik tiada apa2 berlaku..
  • Cuma, semua kawan2 kehairanan mengapa dia pakai kasut BUM.
  • Balik sekolah terus pegi beli kasut lain.


16 comments:

aimaniman said...

ha ha klakar la... lain kali tanda kasut anak ker kasut sapa.. so x terbuang ... tapi anak cikgu tentu prefect lepaskan aje... nasib baik ada kasut bum, kalu tak pakai sliper je ...

whitecappuccino said...

@aimaniman:hehe..kalo pakai selipar nampak sangat la..confirm kena denda.

Kalamhati said...

huhuhu mujur la dia nak pakai kasut tu..

whitecappuccino said...

@Kalamhati: dah terpaksa hehe..

Hanis MY said...

comel aje...cemana kak nor boleh terbuang kasut dia? nasib baik ada kasut bum tu...

whitecappuccino said...

@Hanis: sebabnya kasut dia teruk sgt..dah terbelah kat tapak..ingtkn kasut buruk la

wahida said...

hehe...kasut brutal bawak gi sekolah...sempoi habis...sesekali pakai camtu pun best jugakkan kak? hehe..

gud luck utk anak akak yg menduduki trial SPM...

ieda said...

ekekekke mujur sgt2 ... :)

Shafiq said...

Nasib baik. Tak pasal2 bergaya pi sekolah. hehe

ini cik ita said...

akak ni kelakar la....ada2 je...

Tinta Emas said...

Nasib baik tak kena denda...Kalau kat sekolah saya dah kena sita kasut tu dan ibu bapa yang kena ambil bagi pihak anak...

padlie said...

Best... Tak pasal2 dapat kasut baru heheh

delarocha said...

dah rezeki anak dapat kasut baru :-)

Gen2Merah said...

wakakakaka... kelakar lah mak dia ni.. buat ops kasut last2 anak pakai kasut bergaya ke sekola.. hik hik hik

whitecappuccino said...

@Gen2merah: hikhik! dpt gak bergaya ke sekolah hehe

bigha said...

hehe, cool gilee pegi skolah pakai kasot tuh.:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...