September 12, 2012

MenGanTuK SanGaT La Tu


Ingat lagi  tak dengan anak sedara saya ni? 
Ya betull!!! Rayyan yang lasak!
Rayyan ni memang tak boleh duduk diam kau dia tak tidur.
Ada saja kerja atau benda yang nak dibuatnya.
sepak kertas/plastik,main air, main syampu dalam
 bilik air sampai habis sebotol kalau dapat dicapainya.
Malah kalau buka peti ais,segala ubat
 yang ada dalam tu akan di minumnya..
haaa! bahaya betul!

Minggu lepas kami bermalam di rumah adik saya (ibu Rayyan)
di Kajang kerana menghantar Abemang yang 
sambung 
degree di  Uitm Shah Alam..
Rayyan punyala excited sebab ramai kat rumah dia 
sampaikan malam tu pukul 2 pagi baru dia tertidur,
Esoknya seawal 6 pagi dia dah bangun dan tanpa
membuang masa terus  memulakan aktiviti
lasaknya  yang pelbagai versi.
Dia tak tidur sampailah bila naik kereta untuk 
ke Puncak Alam
pada pukul 4 petang
barulah dia kelihatan mengantuk.


Wajah Rayyan yang ceria sewaktu mula-mula 
naik kereta.Tak tinggal sign PEACE  dia.
Cak! aaaaa!!
masih lagi sempat ketawa

tu diaa..dia dah hanyut
akhirnya....dia terlelap juga sebab mengantuk sangat.

hehe...PEACE!




9 comments:

m.u.l.a.n said...

cute nya..

the malay male said...

Nasib baik tido... Klu x mesti letih lyn karenah rayyan sepanjang perjalanan, he he

Cik Nur said...

hihihi...ngatuk sgtlah tu..smpai boleh tido... comel senyumana dia.. :)

Kalamhati said...

hihi pengsan doh hero cute!!=D

kasihredha said...

sure keletihan ni
comel je

Carl Lesmana said...

rayyan sudah ada rambut la :) hihihi

ieda said...

ahaaaaaaaaaaa
cutenya rayyan ..
memang nampak keletah budaknyaa ;)

Ixbarr Abdullah said...

kalau naik kenderaan, lama2 ngantuk jugak....

MamaEma said...

memang ngantuk sangat tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...