April 10, 2013

RanDom PiCTuReS

Cedok idea orang.. nak juga tiru buat entri random pictures.
Kebanyakan gambar makanan yang menambah
lemak dan kalori dalam badan yang sedia penuh lemak!

Sambal terung letak udang ke 
sambal udang letak terung? agak-agak?
minggu lepas masak ni.

Ayam penyek RM10.90 di Wong Solo dekat  Uitm Shah Alam
minggu lepas..ada sambal terung gak tu.

Terliur nak makan ayam masak lemak cili api. Jadi masak lauk ni 
semalam. Letak cili api cukup2 saja tak berani pedas sangat.

Mee goreng kering sayur zero sebab out of stock

Ole-ole dari anak murid yang baru balik dari umrah.
Terima kasih Luqman!

Parcel ni sampai semalam

Isinya ialah hadiah dari ellynadyra sebab 
berjaya jawab teka tekuk 2.
Kain baju kurung dari Surabaya dan brooch. 
Suka suka sangat sis! thank you!
Kau memang da bomb! :)


Ubi keledek purple, jarang jumpa sekarang.

Akhir sekali, kabar paling menggembirakan
minggu lepas ialah...

v

v

v

v

v

v

v


Alhamdulillah atas rezeki yang Engkau kurniakan.






16 comments:

NoorVictory said...

Tahniah kak! Alhamdulillah. :)

Pasal gambar makanan, saya sangat suk sambal terung dan ayam kampung masak lemak cili api. Nyummmm. Sedappp...

Shaqir Ir Manz said...

teringin nk pergi makan yg kt wong solo tuh...huhu... hari tuh member ada ajak, tapi takde masa free pulak.. sedap tak?

Ayuni said...

congratulations!

Cik Nur™ said...

Tahniahhhh...!

Sedaplah nampak sambal tumis udang tu....terung kalau buat sambal tumis mmg sedap..nur suka.. :)

sudipVSsenduk said...

sedapnya ayam masak lemak cili padi tu... terasa2 di tekak.


Tahniah!

elly nadyra said...

wahhhhhhhhhhhhh nek pangkat, tahniah kak!
sambal terung udang tu nampak sangat sedap kak! terliur gila!
akhirnya sampai, tq kak sebab akak suka hadiah tuh!
nanti ada teka teki tekuk, join lagi ye!

Rozuan Ismail said...

tahniah dinaikkan pangkat =D

sedapnya makanan tu

Carl Lesmana said...

tahniah mama! wow mama naik pangkat bangga anakanda semeta. hihihi

Papa Mifz said...

Alhamdulillah...semoga berterusan murah rezeki ye kak..:)

Mon MonaLea said...

tahniah kak. le atumpang gembira.

ieda immi said...

sib baikkk saya dah siap masak kak ekek ;)

NM03 said...

saya suker giler ngan masak lemak cili api ayam. huishhh.... sumpah terliurrr

tahniah!!!

BUNDA a.k.a KN said...

tahniah ..alhamdulillah..

m.u.l.a.n said...

congrats..!!!! sodap semuo makanan tu..!!!

Uncle Lee said...

Hi, those dishes sure looks great....da tentu tiga pingan nasi lichin.
Have fun and keep a song in your heart.
Lee.

umi alya said...

alhamdulillah rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...