October 15, 2011

MaYBeLLinE CLeaR SMooTh ALL In OnE AsYiK PeCaH

Salam sejahtera...

Sedikit keciwaaa
Bukan hanya pecah..tapi hancus! 
macam ni
+
+
+
+

Kenapa la compact powder
Maybelline Clear Smooth All In One asyik pecah sahaja??
Pertama kali beli letak dalam handbag jer bukan jatuh pun,
tak sampai seminggu beli tengok2 dah pecah.
Selang 5 hari saya beli yang lain pulak nak test
kot jadi macam tu jugak.
Kali ni memang jaga betul2, simpan dalam kotak,confirm tak
terbalik apatah lagi terjatuh tapi
sungguh mengecewakan,
pecah juga tak sampai seminggu..
Akhirnya saya hancurkan jadi loose powder..
Tak nak beli dah lepas ni.
Baik pakai Miyami Cosway dah ler..tahan lama dan tak hancusss!

untuk kulit??

12 comments:

Kalamhati said...

waaahh banyak tuuu..hehe

whitecappuccino said...

@Kalamhati: hehe..bukan pakai sekaligus la wan..

nur said...

bedak miyami memang tahan lasak!!

Shafiq said...

Banyak tu produk penjagaan muka.. :-)

whitecappuccino said...

@nur: betul!
@Shafiq: bukan muka jer..badan..losyen yg banyak tu

Amie said...

dua2 produk pernah kita pakai... okeh je masuk dalam beg tangan hari2 bawa kerja, tapi bila termemakai bedak garnier ... punyalah syok! kawan2 kata kulit nampak lebih mulus... he hehhh tertutup segala lubang gua...

whitecappuccino said...

@Amie: yer ker? boleh try la pulak..

mMoOnN aAlLeEaA said...

saya punya tak pecah pun kak. elok je letak dlm handbag g opis hari2x

Run Away said...

banyak nyer...sy memang tak sume ni...;d

whitecappuccino said...

@mMoonaaileeaa: alahai..akak punya la kot yg jadi camni.
@Run Away: kalo tak dari awal, tak apa.

Gen2Merah said...

ehehehe.. orang pempuan kan... (",)

sarah mohamad said...

wahhhh banyak nya stuff untuk kulit jek hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...