October 28, 2011

TGaNu BeST !! :)

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Mentang-mentanglah Terengganu dapat masuk final Piala Malaysia, 
teringin pulak saya letak gambar pemain bola sepak Terengganu ni..
Tapi..bukan itu tujuan yang sebenar gambar ni di sini.

google image

Cuma nak korang tengok apa persamaan yang ada dekat
 gambar di atas dengan gambar yang di bawah ni..

plastik pun belum tanggal lagi

haaa...nampak tak???
Ya!!! kat jersey tu tertulis "TOP IT" kan?
Oppppssss! bukan TOP UP k!
sama la juga dengan jenama notebook tu..
ada ke notebook berjenama TOP IT di pasaran?
jangan cari! memang takder (rasenya la)
Tak ada di pasaran sebab notebook ni Tok Mat Said
yang beri kepada guru-guru di negeri Terengganu.
Bukan saya punya tapi suami punya.

Mula2 tak reti nak guna jugak sebab takde manual,
setelah di setting oleh anak bujang dan di installed Windows 8,
sebelum tu Windows Explorer, barulah dapat digunakan sepenuhnya.


Tak kisahla jenama TOP IT pun, 
yang penting boleh guna dan yang
bestnya....dapat FREE weh!
jangan jeles k..hehehe


sekian..

9 comments:

YNA said...

dapat free confirm la jeles, ahaha

Amie said...

WC,
betul tu... yang penting dapat free... siapa nak bagikan? Jadi,kalau dapat free memang syok habis ye...he hehehh

Shafiq said...

nak jeles jugak..heheh

delarocha said...

untuk org ganu je ke?? huhu

Tinta Emas said...

suami dpt free jugak tapi komputer 1 Malaysialah....

Tapi bestlah guru di sana yea.dpt komputer free...kat JB tak ada pun...

g0m0k9enDek said...

hik hik.. best lah dapat freee! kite beli sndrikkkk

sarah mohamad said...

wahhhhh freeee kottt! opkos jeles okay. heheheh T__T

whitecappuccino said...

@YNA::)
@Shafiq: silakan hehe
@Amie: betul..
@delarocha: yer..utk cikgu Ganu
@Tinta Emas: dapat jugakla tu..
@Gomok:husband punya..akak pun beli sendiri
@Sarah: hehe..

merahitujambu said...

bukak2 je laptop baru trus ngadap blog eh..amboi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...