November 21, 2012

KeNaPa TaK BoLeH NaK SToP Ni?


Inilah masalah saya, 
bila start makan kuaci bunga matahari ni
memang susah nak stop.


Berhenti tidaknya bila habis satu bungkus tu.
Kalau tak, sah tak senang duduk nyer..
Beli pulak mesti yang peket besar,
bayangkan bila asyik mengerjakan benda alah ni!
tak jadi kerja buat 
tapi kalau drive long distance sambil 
bertemankan kuaci ni
sure tak sempat ngantuk.

Abang2, adik2, kakak2 sekalian, 
suka tak makan kuaci?




16 comments:

Anisa Anuar said...

memahami sgt...once dh bukak...berkenduri la ramai2 kat rumah...

the malay male said...

tak suka makan kuaci, leceh la nak kopek kulit dia..huhu

saifudin abu izzudin said...


salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

norh said...

he he.. sama la..takleh berenti selagi tak abeh

Hanis MY said...

eh rumah baru kak nor cantiknyaaa ampunn komen lari tajuk

Carl Lesmana said...

kuaci makanan dalam keto time drive keto sedak kunyah haha btw nice new blog design =)

محمد رازيق said...

haha. benda ini 'dadah' buat saya. bila dah buka, mulut saya tak reti berhenti kunyah. haha.

Cik Nur said...

Psstt..! Baju blog barulah..mgiurkan pula tu..tgk stoberi celup coklat..heee...

memang ketagih kot..yang timbang pun sedap jugak..kumpul byk2..dan kunyah..lemak2 gitu..hihih

sebenarnya dah lama nur tak mkn kuaci, tgk ni, teringin pula..hihih.. :)

sudipVSsenduk said...

selalu jadi tukang kopek kuaci... huhuhu


cantiknya rumah baru awak!

NoorVictory said...

Dulu kat sekolah kan kak, cikgu-cikgu tak bagi makan kuaci kat sekolah. Kuaci jadi antara barang haram dibawak ke sekolah.

Papa Mifz said...

dah lama PM tak pekena kuaci kak...rindu la pulak...hehe

miranadia said...


serius tak reti makan. mesti termakan kulit2 dia

ieda said...

dulu sya antu kuaci nie, skrg x daya dah ekekke, nak mengopek tuu huhuh

ieda said...

dulu sya antu kuaci nie, skrg x daya dah ekekke, nak mengopek tuu huhuh

sal ya said...

makan srg2 blh l. kalau makan dgn anak2 penat sikit.

elly nadyra said...

x suka sbb jenuh nak kopek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...