June 11, 2012

EuRo 2012: SPaiN Vs ITaLY


Semangat berkobar tengok bola sekarang
Tapi tak tau la boleh bertahan sampai minit ke berapa,
sebab tengok pun sambil baring atas katil.
Yang tak bestnya esok dan esok dan esok kan kerja
jadi kena la tidur jugak, kalo tak, sure asyik menguap
sampai merah mata ,
contoh yang tak baik!

TAPIIIII...nak jugak tengok!!!


19 comments:

Ayuni said...

hikhik, sye x minat....

akmall said...

hi kak.. lama tak komen.. dengar kata Spain VS Italy.. ended with draw.. huhu.. baru ingat nak sokong spain.. hahaha.. dan saya tak minat bola sangat pun..

Nurul Iman said...

hari bola dah bermula....

anisalya said...

setakat tgk2 ulangan je. husben pun jenis kalau rajin tgk. kalau tak tidur je la.

Gen2Merah said...

selamat pagi cikgu.. penat tul saya menjerit semalam... saya penyokong Italy... hehehe... bangun pagi mata pun membengkak..

selamat kembali ke alam persekolahan yaa

kasihredha said...

akak tak minat
tapi anak2 terlebih minat

m.u.l.a.n said...

terlebih atas treadmill sampai mimpi sampai italy... aiisshh..

Cik Nur said...

nanti tengok ulangan... nur pilih tido..hihih

pena rozie said...

x de kesempatan lagi la. huk3...

Encik Zaharin said...

ViVa Espana ! Seri la plak ngan Azzurri ...dem! salam kenal..

Farah Shamsudin said...

samela dengan saya kak.. aish! mata tak tahan laaa..

Mr.Clive said...

saya sokong Englandddd!!!weeeewuuuuu!!!

Faza said...

gune astro recorder.. tp x best gak kan sbb dh tau keputusan br dpt tgk hehe

iKhRam said...

hidup bola..
makan bola

dyabunga said...

go Malaysia go!!!hahaah

Mr Iqbal Abdullah said...

nasib ler saya takde feeling bola ni... xde komitmen utk berjaga malam2 just for bola...

Papa Mifz said...

kecewa gak spain seri jer hari tuh...huhu

aimaniman said...

akak plak, punya bersemangat nak nengok, tapi x da satu game pun akak layan...

tapi malam ni 8.45 mesti tengok mesia vs singapore

Mr.Clive said...

hi kak...lama tak nampak...demam bola ke?hehehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...