January 22, 2013

KiTa DaPaT ni..TQ ELLY!

Assalamualaikum..

Hari ni satu bungkusan tiba
 di rumah dan inilah isinya
.
.
.
.

Hadiah ni kiriman dari ellynadyra
sebab minggu lepas
dan saya telah berjaya menjawab
dengan tepat.. hehe
bukan selalu jadi 
pemenang bertuah ni tau!
kiranya ni second time
dapat hadiah dari kawan bloggers.
First time dulu dapat FM
dari papa Mifz.

Tq elly! akak suka sangat2 dapat
buku ni..
ada personal note lagi

tima kasih banyak2 elly..



7 comments:

Cik Nur said...

Tahniah Akak..!
Macam best je buku tu.. :)

Papa Mifz said...

tahniah kak...syok kan jika dpt hadiah dari rakan2 blogger nih...:)

Ema Blog said...

Tahniah..baru baca kat blog kak elly tadi

Rapunzeel Cikilolo said...

comelnye kad...

elly nadyra said...

sampai gak kat akak, org courier tu call elly tanya no tepon akak, hehehehehe seb bek elly ada kat opis....selamat membaca kak, elly baru khatam buku ni beberapa hari lepas, elly pun ada satu kat umah nih!
tq for joining teka teki tekuk kak!
salam maulidur rasul, dan selamat bercuti!

m.u.l.a.n said...

congrats..!!

Amie said...

Tahniah... seronokkan dapat hadiah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...