January 2, 2013

WW: SeLamBeR JeR DiA JaWaB


English Diagnostic Test for Form One:
Salah satu jawapan pelajar ;
       


main-main la pulak....


25 comments:

Daddy Ziyyad said...

cikgu yg menanda pun mesti tergelak dulu baca..:P

the malay male said...

Kih Kih Kih

Yaya Azura said...

form one jawab macam tu?
mmg main2 sungguh la...

Ayen... said...

hahaha...letak kelas blkg skalilaa jwbnye,nak main sgt kan...ihiks.

NoorVictory said...

Hahaha.

Masa saya cek jawapan budak form 1 dulu kan kak rasa nak tergelak pun ada. Tapi lepas tu tension fikir apa nak buat dengan budak tu. =.= huhu

ieda said...

aduhhh budak2 nie .. dari nak marah x jadi kan kak ekeke ;)

Cik Nur said...

hahahahahaha...adehh..!
sabo jelahh...

Papa Mifz said...

apa lagi cikgu, kasi denda lah...hehe

NM02 said...

hahahaha

adoila... risau aku ngan anak aku si qays tu. camana la masuk sek nnt

sal ya said...

adehhh... stress tak kak?

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

sakit jiwa ada anak murid mcm nih, hahaha

sudipVSsenduk said...

cikgu boleh sakit jantung kalau semua murid mcm ni...

elly nadyra said...

Aduhaiiiiii sabar je le

wahida said...

hahaha...lawak la jawapan dia kak...

teringat saya masa saya sekolah dulu, cikgu selalu pesan kat kitaorg kalau exam, kalau tak tau jawapan, isi je apa2...janji jgn biar kosong...

tu yg agaknya student tu duk main tulis je tu, janji isi...hahahaha....

Shafiq said...

Haduilaaa...:-) Pening jadi cikgu nie..hehhe

sal said...

haha.....
masyaAllah..

MystoryPic said...

hehehe... baru 2 hari sekolah, macam dah boring jer adik ni nak jawab soalan

Cik Gee said...

haha! kijam betul jawapan budak tu.. takpe2 diharapkan cikgu hilang stress bace jawapan dia.. hihi.. ^^

4feet8 said...

ape? tak kisah? lempang nak..? hehe

Icaa! said...

Kelakar betul :D Follow done

norh said...

ha ha ..nak release stress tecer katanya :P

Icaa! said...

Iya name anak aunty Icaa? Glad to know. Rase nak tengok die :)

Hans said...

hahahaha
serius ini kelakar
hahahaha

Yasmin Aris said...

hahaha .. budak2 ni mengarot je jawabnye :D

Nur-nba said...

Ni mesti kes malas nak fikir.. Sabar je laaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...