February 18, 2013

BLaCK PePPeR LamB KaW KaW PunYa

Suka makan kambing tak?
Kalau ada yang suka makan
kambing atau lambchop boleh la
try lambchop resepi istimewa ini.
Lambchop blackpepper ini dirumus
menggunakan  bahan2 original,
diusahakan oleh adik saya (ibunya si Rayyan) 
dan suaminya sendiri.

Setakat ini ramai yang dah cuba
memang repeat order..


harganya rm10 utk 300 gram.
sos blackpepper juga rm10 untuk
1 bekas ini..boleh di makan untuk
beberapa kali.
Yang di bawah ni ialah lambchop
saya yang dah siap untuk dimakan baru ni.
Semua ni saya makan sorang  hehe..

Lambchop ni dah siap diperap dan
hanya perlu masuk oven atau sapa yang
ada kuali ajaib tu lagi senang.
Takpun letak je dalam kuali dan
tunggu masak je...
Masuk dalam pinggan dan tuang
sos blackpepper tu..
gerenti sedaplah!
sebabnya saya dah try.

Jadi sesiapa yang tinggal area Kajang,
Bangi, Putrajaya dan kawasan yang
sewaktu dengannya boleh hubungi
adik saya kalau nak cuba dan juga
untuk pertanyaan .
0199652725.

Untuk maklumat lanjut boleh
juga buka Facebook
DAGING KAMBING SEGERA.

Ok...selamat mencuba!


15 comments:

Carl Lesmana said...

wow sedapnyo =)

||aLeaSaRa|| said...

perghh nmpk sdp tp s x retilah makan kambing.xpa2 sy blh suggest pd ofcemate lelaki yg mmg kuat mkn kambing x kira msk apa pun ngee ^^

ellynadyra said...

Ni yg rasa nk cuba nih, sy penggemar lamb

Unknown said...

perghhh...terliur dibuatnya PM...dah lama pulak rasanya tak makan western food...huhu

ellynadyra said...

Ni yg rasa nk cuba nih, sy penggemar lamb

ellynadyra said...

Ni yg rasa nk cuba nih, sy penggemar lamb

Dr K said...

Hmmmm..saya penggemar tegar :)

Boleh try ni..

Miss N™ said...

wahh..mmg nampak sedap ni.. :)

Admin said...

Suka makan 'chicken chop' :)

NM02 said...

nak order... tapi jauh.. cemana?

Pondok Usang said...

wahh... sy di area kajang.. owh, ada jual daging kambeng skali eh..

TiranaAduka said...

salam...
adoi berkeroncong la pulak perut ni...kalau kena gaya masakkannya daging kambing ni tak panas di makan...
Terima kasih sudi share disini

Tolong sebarkan: Cara Menegur ketika dalam solat Jumaat- TiranaAduka


Miss N™ said...

tsenyum nur baca komen akak.. :)
Bukan sebab kekacakan mamat tu kak..mmg selalu situlah nur isi minyak...

itu satu2nya stensen minyak yg nur tempuh kalau balik keje..jadi situlh selalunya...hihihih....

Unknown said...

pergh !
sib baikkkkkkkkkkk
saya x makan kambing ! ekkee ;)

f.toddey said...

Sedapnya...tak ajak kite pn..huhu..ni merajuk ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...