February 22, 2013

OnLiNe Di RuMaH


Alhamdulillah..
Setelah 2 minggu tanpa internet di rumah,
talian internet dah pulih kelmarin.
Petang semalam nampak kabel talipon
telah dipasang semula.
Bolehla BW dan mengisi markah untuk
e-pantau dan SAPS.

Harapnya kabel ini akan bertahan lama di situ.
Semoga pencuri kabel itu akan "jatuh ke tanah"
juga satu hari nanti.
Tu la, sape suruh menyusahkan orang?






14 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

skrng ni xde tenet bosan kan.. i try to live my life without it, but fails.. end up clueless where i am.. i guess, internet is like a food for us today..

Cik Nur said...

welcome back akak.. :)

Lia Irdelia said...

fuh..
x der ternet skang mcm da x der mkn..

satu keperluan!.. :)

Shafiq said...

Selamat kembali! :-)

Daddy Ziyyad said...

saya harap pencuri kabel ni tercuri kabel elektrik dan mati rentung kena electrocution. hahaha

Papa Mifz said...

alhamdulillah...akhirnya masalah selesai...:)

Amie said...

Legaaa...

Papa Mifz said...

akak menang FM Langkawi yer...:)

http://www.papamifz.com/2013/02/pemenang-fm-pulau-langkawi.html

NoorVictory said...

Cikgu-cikgu sekarang kalau takde internet susah nak buat kerja kn kak. Huhu

Tapi alhamdulillah masalah dah settle. Semoga kerja akak pun dapat siap. Hehe :)

elly nadyra said...

Welcome back

Shaqir Ir Manz said...

oh....bru taw akak ni seorg cikgu...hehehe...

*sepandai2 pencuri kabel mencuri akhirnya jatuh ke tanah juga" eh!!!

Mas Zull said...

assalamualaikum....lebih senang yer online di rumah ...:)

wahida said...

huhu...internet mmg penting...kalau takde, mmg keje x jalan, mati kutu!!

m.u.l.a.n said...

alhamdulillah dah ok line tu.. welcome back..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...