March 16, 2013

AnDRoiD GaMe: 4 PiCs 1 WoRD


Baru ni  asyik layan game ni..
Anak2 yang start dulu.
Saya pun tertarik.
Bagus untuk uji minda pelajar dan sape2 sajelah.
Ada yang senang sesaat je dah dapat jawapan.
Ada juga yang mencabar 2 hari duk fikir
baru dapat jawapannya.



Ada yang dah cuba game ni tak?








21 comments:

ieda immi said...

hhuhu x pandai lah kak ;)

Faridzuan said...

Saya tak guna android, still guna handphone lama. Huhu. :3

Rapunzeel Cikilolo said...

mcm menarik je??

the malay male said...

hp x power... so tak leh explore game2 ni... huhu

whitecappuccino said...

@rapunzeel- try ler baru tau

Cik Nur™ said...

tak pernah try pun kak....
huhuhuh...

hp nur tak android...

norh said...

Oh...dah tukar rumah...he he
Tak menyempat nak main game pun skrg.. :p

Papa Mifz said...

last main game angry bird kak, skrg dah lama tak main game...huhu

Nur-nba said...

Tak pernah cuba.. Memang betul2 menguji minda.

Apa jawapan untuk gambar yang pertama tu?

syafiqakarim said...

bb guane :|

m.u.l.a.n said...

cool ni..

whitecappuccino said...

@Nur-nba: Jwpnnya BLUFF

whitecappuccino said...

@syafika: bb tak tau sbb akak xde bb hehe

Hans said...

kang cuba nanti jadi gian pula nak main selalu
cuak2
hahaha

NoorVictory said...

Hehehe. Saya nset biasa takde android. Kalau game yang boleh menjana otak kira ok lagi kan kak. Jangan yang melalaikan.

*padahal diri sendiri suka game yang takde cabaran :P heeee

sudipVSsenduk said...

tak pernah download apa2 game dlm fon... bunyi mcm pelik kan..

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

kita baru nak berjinak2 dgn android kak >.<

NA3 said...

dah main dah sampai habis. best2. memang mencabar minda. a good game indeed :)

elly nadyra said...

Lom cuba lg. Tgh mabuk men candy crush. Stuck kt level 65

Ema Blog said...

ada..setakat level 2..pastu dah tak main...uji kesabaran dan uji minda..hehehe

Daddy Ziyyad said...

Best jugak..saya nak download la apps ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...