March 19, 2013

ScHooL TRiP: TaK HaBiS LaGi

Cameron Highland sinonim dengan strawberi
jadi, gambar strawberi wajib diabadikan di sini
walaupun gambar2 dishoot guna handphone aje!
Yang dah jemu tengok buah ni, sabo je la yer?




Strawberi yang di jual di Taman Agro Al Mashoor
beli sayur sikit di Kea Farm
brokoli memang saya beli
limau

rupa cantik tapi mengapa entah rasa jagung ni 
tak semanis dulu? tawar jer..




Masuk melihat-lihat kat sini


cenderahati

Setiap kali ke sini wajib beli strawberry flavoured tea. 
Sedap dan wangi.
Lain-lain flavour saya tak suka.

Karipap sesat di sini?
hehehe..taakk...makan karipap pusing pas tu
minum teh stoberi ni.


Saya berkenan condiment jar ini so,
rembat satu!

Dah habis entri pasal trip ke Cameron Highland..
terima kasih sudi jeling2 gambar yang tak seberapa ni.


8 comments:

||Sis aLeaSaRa|| said...

wahhhhhh tgk sberry rs mcm esk je nk terjah gi cameron huhu...

lama btl saya x gi sana rs last thn 1996 wah lamanya.tgk foto ni terubat rindu...tqvm ^^

Rapunzeel Cikilolo said...

sedap la teh strawberry tu...

akak aku pernah bawak turun dulu tau...


aaa teringat :)

Ahmad Safwan bin Idrus said...

Salam kak, dah lama tak datang sini.

Best kan dekat Cameron. Teringat dulu waktu kecik-kecik family selalu bawa Cameron. Tapi dah besar ni, jarang dapat peluang nak ke sana, busy huhuhu.

Ayuni said...

That strawberry's tea, yes, love it so much but not the strawberries...

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye...stoberi....suka....suka sgt....

Papa Mifz said...

PM tak pernah bosan setiap kali bercuti ke CH...

Cik Nur™ said...

terliur nur tgk...
teh tu sedap tau...

elly nadyra said...

Semua gambar wajib kalu ke cameron

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...