March 22, 2013

KePuTuSan SPM 2012


Inilah result SPM 2012 anak ke empat
saya yang dipanggil Ica .
Walaupun tak dapat straight A's
macam kakaknya Mira tahun lepas,
this is good enough...alhamdulillah!
We are so proud of
your achievement!


Tahniah Ica!


sumber: Iklan gratis silakan tulis di wall


18 comments:

Cik Nur™ said...

banyak juga A tu..
Tahniah... :)

maria firdz said...

wah... pencapaian yg boleh dibanggakan.. Alhamdulillah... tahniah...

Ahmad Safwan bin Idrus said...

Alhamdulillah, tahniah atas kejayaan anak kakak :)

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

tahniah untuk anak akak :)
mesti akak sgt2 bangga kan? alhamdulillah.. yna tertarikh result add math dia, gempaq tuh :)

yna dulu stkt lepas kredit je :)
susah giler kot add math, hukhuk

sudipVSsenduk said...

Wow! Tahniah Ica.


kekadang terfikir jugak, apalah yg mak dia org ni bagi makan pd anak2 sampai pandai mcm tu.. huhuhu

Jay Ar said...

Tahniah Ica, result 7A 2B sama dgn result SPM anak saya tahun lepas. Tapi result anak saya tahun ini agak teruk sikit cuma 3A 4B dan 2C...

nea lopah said...

Alhamdulillah...kategori cemerlang lah tu kak. Tahniah ica!

Nessa said...

wow...tahniah

Daddy Ziyyad said...

Tahniah Ica!!
Cemerlang tu!

elly nadyra said...

wah! tahniah ical....sejuk perut ibu yang mengandungkan dia kan! tahniah gak utk sis!

Anonymous said...

salam, tahniah !
jemput sambung belajar ke jordan, saranan saya PERBANKAN ISLAM, antara kos yang dikehendaki.

boleh pm fb saya sebarang pertanyaan-NurulHanan

boleh juga follow web dan page ni, utk infomarsi biasiswa2 y latest

WEB- http://roadtojordan.ismajordan.com/

PAGE - https://www.facebook.com/roadtojordan?fref=ts

nur said...

Alhamdulillah.. tahniah Ica.. dan maknya juge..

nur dari ALL IN ONE

Papa Mifz said...

satu keputusan yg hebat tuh...tahniah buat Ica dan akak kerana mempunyai anak yg bijak pandai...:)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah.....xpe, walau bukan semua A....dia pastinya ada kelebihan tersndiri....sekali lagi tahniah...

Run Away said...

tahniah...;d...alhamdulilah...

maitimie said...

congrats.sejuk perut ibu yang mengadunkan ica.hee

my all said...

wah...tahniah ica!! pandainya dia...


saya tumpang bangga kak...

harap anak2 saya pun boleh jadi mcm anak2 akak...pandai2...

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. bijaknya.. seronok tgk result dia.. tahniah untuk anak akak dan akak juga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...