March 4, 2013

JaWaPaN TaG DaRi ELLy./NaSi BeRiaNi


Sori Elly, akak baru berkesempatan nak jawab tag dari Elly
baru ni..


1. Camner korang leh baca blog aku?
    Entah..akak pun tak ingat sbb dah lama kot tapi mungkin elly
    pernah komen entri akak so akak balas jejak elly.

2. Apa pendapat korang tentang aku.
    Dari entri elly akak rasa elly seorang yg periang, friendly,suka bebel(dalam   
    blog) tapi akak suka sebab bila baca bebelan elly akak senyum/ketawa  
    sorang2.Elly juga sangat kreatif sebab bila birthday anak dia yg buat   
    semua decorations tu.

3. Korang ada nama glamour tak, kalau ada sila nyatakan!
    Tak de la.

4. Apa korang buat time bosan.
   Main game-tgh giler 4pics1word...baca buku tengok tv, belek bunga orkid.

5. Kalau diberi peluang bercuti, mana korang nak pi dan kenapa.
    Nak gi Holland..nak duk tengah2 tulip yg banyak tu.

6. Kalau diberi pilihan, korang nak gemuk atau kurus.
    Nak kurus ler sbb cergas jer nak bergerak.

7. Meroyan di blog, releven atau tidak dan mengapa?
   Terpulang pada yg empunya diri nak meroyan ke nak apa sebab itu blog
   dia. Kalau yang membaca tu tak suka tak payah baca kan?

8. Bf, gf, suami atau isteri baca tak blog korang?
    Entah..dia tengok je..malas nak baca kot.

9. Nape korang berblog?
    Tak de specific reason, saje je, rasa seronok pulak ada blog walaupun
    isinya kadang ntah apa-apa hehe..

10.Korang rasa apa jadi kat korang 10 tahun dari sekarang.
    Kalau panjang umur jadi nenek la kot, pastu tak tau jadi apa.
  
11.Agak2 korang, kalau korang terserempak ngan aku kat luar, korang tegur   
    tak? dan apa yang akan korang buat kat aku?
    Mesti r tegur. Nak suruh elly belanja makan, boleh??

Okey! dah beres jawab! 


Hari ni Terengganu cuti, tak ke mana pun.So untuk tengahari kita 
masak dan makan nasi beriani ringkas dengan daging masak merah je.



Selamat menjamu selera!


16 comments:

inche hlovate said...

hari ni tak makan lagi gara2 trauma 2 hari masuk keluar toilet..lapr pula bila tgok nasi tu

m.u.l.a.n said...

nasi beriyani..!!!! sedap nya..

ieda immi said...

sedapnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cik Nur™ said...

gulp...
sedapnya nais beriani tu.. :)

Ema Blog said...

sedapnya...

Papa Mifz said...

terliur pula PM dibuatnya...dah lah tak lunch lagi nih...huhu

elly nadyra said...

tq kak sudi jawab pe yang elly tag, pendapat akak ttg elly semua betul kikkikikikiki
amboi kak, nasi beriani tu nakpak sedap la plak, cam ni akak la kena masak kalau kita jumpa kuikuiki

Hans said...

sedapnyaaaaaaaaa

izan mama mia said...

sedap nampak menu..

sudipVSsenduk said...

Kagum dgn org yg rajin masak nasi minyak/ beriani. Saya ni, boleh dikira dgn jari(sebelah tangan je) berapa kali masak nasi beriani, dasar pemalas

Mas Zull said...

assalamualaikum....sedapnya...;)

Daddy Ziyyad said...

sedappppnya nasi beriani tu...saya tak jawab lagi tag si elly tu..hahaha

AhsFantasy DuaPuluhEmpat said...

Eh, lama tak datang sini dah makin cantik blog :)

Azian Elias said...

now asyik.makan nasi arab je...cam ne nak kurus

sal ya said...

sedap tu.

MulutPayau said...

Sedapnya nasi beriani....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...