September 26, 2011

3H2M

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Apa kabar kawan2 semua??
Khamis, Jumaat dan Sabtu, 3H2M saya tak update blog.
Sebabnya, 3H2M saya dan suami berada di sini..

Langkawi

Pergi hanya dengan membawa beg yang satu ni

 

Tapi balik dengan tambahan 2 beg lagi.


Beg polka dot tu penuh dengan
 coklat-coklat .....

benda wajib tayang beli kalau tak, 
tak sah datang sini kan

Sebahagian daripada coklat2 yang dibeli

Seterusnya menambahkan koleksi dapur..
(memang saya guna benda2 ni 
bukan tayang dalam kabinet k!)


Nampak tak la banyak sangat tapi
 semua 3 beg ni berat macam batu
rasa nak tercabut lengan usung masuk feri.. 
Hari ni saya pergi kerja dengan
 mata yang mengantuk dan kepala berat
(sampai rumah 3 pagi tadi, lepas 
tido  tak sampai 2 jam terus gi kerja)
badan  sengal2 dan betis yang rasa cam berketul2
akibat banyak sangat meronda keluar masuk
kedai2 kat sana.
Tapi memang release tension!


21 comments:

delarocha said...

seronok bercuti yaa

whitecappuccino said...

@delarocha: seronok sgt2!! :)

akmall said...

sonoknya kak!!!.. rasa macam nak pergi LANGKAWI je...

Amie said...

seronoknya.....eiiiii..mencik!

YNA said...

yna x pnh g langkawi pun, huhuhu..

ingat nak g thn depan..

norh said...

huh, kalau pi langkawi, memang confirm beg beranak..

Shafiq said...

sakan bercuti akak nie..hehe

Amie said...

bestnya pi bercuti... tak sanggup tengok sudu2 & coklat tu....

belog|amiyo said...

perghh! nak coklat tu!

wahida said...

kalau gi langkawi tak beli coklat tak best la kan kak...

Kalamhati said...

waaaah bestnyeee!nak coklat!hehe

whitecappuccino said...

@akmall@amie:ye memang seronok..pergi la.
@YNA: pergi la..best tau, tp kena bawa banyak $$$ tau!
@norh: hahaha..betul tu
@shafiq: ya shafiq..gi release tension hehe
@wahida:a'ah..wajib beli! :)
@Kalamhati: hehe..maghi r
@belogamiyo: boleh!
@amie: tu la..sudu tak penah tak beli

amie said...

WC,
sama birthday anak ye...30 Sept,
Amie sertakan disini resepi ayam goreng 10 rempah tu ye... cuba ye...nanti hantar 3 ketul ke rumah Amie
http://salamisimon1.blogspot.com/2011/06/nasi-hujan-panas-ayam-goreng-10-rempah.html

Gen2Merah said...

memng kat langkawi cklat murah2 kan.. macam tu juga kat labuan.. kalau saya dtg sana mesti nak tapau banyak2 coklat bawa balik kampung.. ehe

Gen2Merah said...

salam saya singgah lagi,. ehehe

p/s:---> nak gtau je, whitecappucino tersilap tulis d ruang komen entri saya.. ruang komen sebuah entri saya d sebelah atas ye.. ehehe..

ok thanx cikgu...

azwa amani said...

banyaknyer coklat sis..sakit gigi makan banyak2 baik share ngn amani..huhu

whitecappuccino said...

@amie: yer amie..btw tq resepi tu ya?
@Gen2Merah:oh! sama yer? hahaha camana la bleh tersilap tu..tq anyway.
@azwa amani:meh la sini..cokelat ni tuk anak2 dan anak buah..bagi kwn2 juga.

Hanis Azla said...

3h2m yg sgt best kan kak.. nak coklat sikit.. he..he..

Run Away said...

wa...best nyer...manyak nyer jajan...nak..................;d

Tinta Emas said...

bestnya klu dapat shopping sekali. dahulu pergi langkawi pun tak dpt shopping byk2 sbb suami tak kasi..

Hanis MY said...

bestnya dating dan hanimunnn i likeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...