September 4, 2011

KeMBaLi KePaDa RuTiN

Assalamualaikum!
Alhamdulillah..hari ini dah raya ke 6 tapi kami 
yang berada di Pantai Timur sudah kembali bekerja.
tak terkecuali saya. 
 Kembali kepada rutin asal..
kerja macam biasa.

Tapi selalunya kalau dah bercuti
 agak lama (10 hari lama ker?) 
 mood untuk kembali bekerja agak
ke laut! huhuhu dengan lain kata, 
mood bercuti dan beraya masih melekat 
jadi datang kerja pun kelat jer hehe.
Apa pun hidup mesti diteruskan..
raya tetap raya, 
tapi kerja kena jugak kerja.
Tak gitu???
Selamat bekerja..

16 comments:

delarocha said...

selamat bekerja semula

Ayuni said...

hikhik, br nmpk wajah sebenar sis....

whitecappuccino said...

@delarocha: terima kasih..
@Ayuni: Eksklusif hehehe..

Kalamhati said...

cun nye cikguuu..hehe

whitecappuccino said...

@Kalamhati: Muahahaha..meh nok wi duit rayo :)

Azwani said...

selamat bekerja! selamat hari raya jugk..

amie said...

betul tu.... memang susah sikit nak kembalikan mood, tambah lagi bila terkenang big boss yang .....he hehehhhh oh Tuhan, ikhlaskanlah hatiku semasa bekerja supaya dapat berkatnya...

norh said...

esok baru saya akan ber'mood' begini ..he he

ieda said...

ye lah dikkk ape2 pun tetap kena kerja kan huhuh .. akak nie pun sama mood nak kerja esok ke lauuut dah :)

Hanis Azla said...

cunnya akak.. harap2 hari ni mood tak kelat lagi.. he..he..

whitecappuccino said...

@Azwani: terima kasih!
@amie::) yg penting kena ikhlas
@norh:camana ?ok x ari ni?
@ieda::) camana ari ni?
@Hanis Azla: biasa jer Hanis..alhamdulillah ari ni dah ok.

Shafiq said...

waa.. masih mood raya..

Gen2Merah said...

naseb baik hari ini kami masih bercuti.. tapi boring la sebab dok sorang2 ja kat umah.. kawan2 yang lain semua da mula keja.. huhu

salam aidilfitri cikgu... baru plak nampak wajah whitecappucino sebenar.. ehe

whitecappuccino said...

@Shafiq: masih ..
@Gen2Merah:cuti lg hari ni ya? :)

Rafi said...

Memang mood raya masih segar walaupun terpaksa bekerja ..... tapi hari Jumaat ni Skolah buat hari terbuka .... Yeeeahhh

g0m0k9enDek said...

nampak sangat muke cam terpaksa senyum kak!
hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...