April 13, 2012

BeRDua BeRSaTu- SaYa SuKa LaGu Ni!!

Selamat malam!

Mood layan lagu jiwang jap..suka lagu ni!

                      


         

                                           
Agak2 orang kat bawah ni boleh masuk group Forteen tak?
hehehe..just kidding!
Errr..sorry Padey!
saje nak tepek muka
Padey kat sini.


My Photo
my ex-student
bersama anak buah dia yang comel!

Blog dia kat SINI


26 comments:

aimaniman said...

ada ex-student jd artis terkenal ke? tahniah..

whitecappuccino said...

@aimaniman: Eh! takderlah! saje je tu sebab akak cakap kat dia, salah sorang member group Forteen ni ada iras2 dia.heheh

Lady Rina said...

suka jugak ngan lagu ni...layannnn...

Cik Nur said...

a'ah..iras2..ingtkan pyanyi kumpulan tu tadi..hehehe

Farah Shamsudin said...

memang ade iras2 la dear..

Ayuni said...

a little bit cute....

Mirashada said...

abe padey semak!!! hahahaha

kasihredha said...

suka lagu ni
tp sebelum ni just dengar je
x tau sapa yg nyanyi :)

ieda said...

ex student akk ke .. handsome ! .. ;)

whitecappuccino said...

@ieda: a'ah..memang dia ensem hehe

Amie said...

Layan je lagu ni WC... he he he jiwa kita dah karat nih,
manis aje air muka budak tu..memang hensem.

Papa Mifz said...

mano tau satu hari ex student tuh join lak group forteen tuh kan...hehe

whitecappuccino said...

@Papa Mifz: lupa la dulu nak test suara dia kot2 ada bakat terendam haha.

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Cikgu ..

Selamat berhujung minggu..

pena rozie said...

memang best lagu ni...

Iena Eliena said...

singgah sini

jom join http://www.ienaeliena.com/2012/04/projek-100-bloggers.html

kay_are said...

lagu berdua bersatu ni memang best!! selalu gak dengar lagu ni sambil ikut nyanyi same =)

Yasmin Aris II said...

ehhh . kite pun suke laa lagu niii ♥

Hanis MY said...

pertama kali tahu lagu ni kak nor... wahh kak nor ni mesti student feberet...

padlie said...

saya minat forteen gak.. ini rekemen ahli baru ke? ;p

Rozuan Ismail said...

lagu dia agak best.

pena rozie said...

Suka lagu ni....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hensem ler..kiki

MamaEma said...

handsome tu..hehehe

m.u.l.a.n said...

best jgk lagu ni.. ha ah.. ada iras2 ex-student..

So Shy Lady (SSL) said...

aaaa mmng sepesen dgn muka bdk2 tu ;D


hensemlah opps!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...