April 9, 2012

MinGGu YanG Bzzzz..

salam sejahtera!

Mohon maaf kepada kawan2 sebab kebelakangan ni tersibuklah
sedikit menyebabkan saya tak dapat membalas jejak kawan2..
Macam2 aktiviti di sekolah dan di rumah weekdays termasuklah
weekends, penuh padat dengan program..
penat..tido lewat..tak cukup rehat..
hujung minggu ni pun ada kem lagi di sekolah..
maknanya Jumaat Sabtu siang malam juga
kena gi sekolah.
Antara aktiviti minggu ini..


Kejohanan bola jaring MSSDB

Last weekend pulak ada Program anak angkat UPM di kampung kami.
Kami dapat dua orang anak angkat perempuan dari Johor..Fara dan Eikin..
Semalam dorang bertolak balik ke UPM dan terus balik Johor utk bercuti.

Oklah..ada masa luang nanti saya
singgah di blog kawan2 ya..
take care!!



4 comments:

ANISA said...

xpe2...memahami..biasa la tu..dah ada free time nnt,singgah blog..yea??

Liselle MonCherie said...

Hehe blogger berkerjaya^^
Guru merupakan pekerjaan paling Mulia :')

kay_are said...

student life!! memang miss r saat2 camni dulu.. ish ish

pena rozie said...

Free blh la menjenguk kawan2 plk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...