May 2, 2011

BaRu CuTi DaH PeNinG


Pening sekejap!!
Aktiviti berterusan,
mana nak prepare untuk Kem Pusat Sumber 3 hari bermula esok,
mana nak prepare untuk kem Kecemerlangan SPM hujung minggu ni
mana nak prepare untuk ngajar..
next week budak dah start mid year exam.
mana nak prepare untuk ....and the list goes on..
Bingung jugak la!!!

ambo fenin eh!



12 comments:

Shafiq said...

Penatnya jadi cikgu...

norh said...

kak, esok la pikir pasal keja..hari ni kita rest dulu eh..he he

Hanis MY said...

ganbatte kak nor...saya dah abis blaja ni dan masuk keje balik sure join da group jugak huhu...

delarocha said...

tak cukup ke cuti 3 hari?

huhu

whitecappuccino said...

@shafiq:penat!
@norh:Ari ni dah keje la..
@Hanis:lamanya tak jumpa hanis sini..oh! dah habis? dah balik sini? welcome to the group!
@delarocha:tak cukup!hehe

Ayuni said...

sye plak kne practical...

Kalamhati said...

huhu maghi ambo tulun picit palo ciknor..

dekat nak cuti skolah lg sibuk..dgn examnya..nak marking papers lg..huhu

Chegu Zubir said...

agak memenatkan jadi cikgu kan...bru je hbis prktikal ni

jom join
Segmen "Jemput Ke Blog Saya"

♥ Princess ♥ said...

kita serupa.......hehehe

HAZWAN17 said...

jangan pening-pening cikgu

BuDaK PeGheLiH said...

bz btol cikgu ni yer.. :) xpe.. buat satu2 yg mna pnting dahulu..

lalink7 said...

caiyok2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...