May 2, 2011

SeGmEn JeMPuT Ke BLoG SaYa

Assalamualaikum!

Chegu Zubir

Rasanya sempat lagi saya nak join
segmen "Jemput Ke Blog Saya"
yang dianjurkan oleh Chegu Zubir ni.

Walaupun blog saya ni simple, dan tak seberapa,
 kedatangan kalian amat saya alu-alukan,
Jemputlah ke blog saya ni ya.
Tak kena cukai pun.

Kepada kawan2 yang nak join segmen ini 
bolehla klik banner kat atas untuk maklumat lanjut ya.
Cepat! tak lama lagi dah nak tutup!



11 comments:

SHM said...

singgah sini...
salam ziarah ye kak..^_^

Ayuni said...

nk join, jap....

yatie Awang said...

datang terjah blog....

whitecappuccino said...

@SHM:selamat berkenalan
@Ayuni: Jom!
@yatie: tima kasih :)

Hanis Azla said...

klu akak tak jemput pun mmg saya suka dtg ke sini..

padlie said...

sy mmg x malu..
ni port sy.. mmg dtg punye.. :)

Entry terbaru padlie: Sperma yang gagah!!!

mommylavender said...

salam malam nur~sehat ke?

Cikgu CTE said...

Saya pun suka datang kat sini....

whitecappuccino said...

Terima kasih semua..kunjungan kalian amat saya hargai.
@mommy: saya sihat mommy kalau tak sakit kepala :)

Cempaka R.Minta said...

hii
cempaka datang sini kemudian ke sana

lalink7 said...

kalau kene cukai camne la agaknye ek..kaya la blogspot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...