May 4, 2011

KeSiaN DiA

Tengahari tadi..

  • Awak ada adik ke tingkatan tiga?
  • Tak de..nape teacher?
  • ada sorang tu muka macam awak, ingat adik awak.
  • Tak de adik la, tapi Afiz kata muka teacher serupa macam mak dia..
  • Oh ya ker?
  • Dia kata bila tengok teacher, dia teringat mak dia.
  • Kenapa?
  • Mak dia duk jauh, dah bercerai dengan ayah dia, dia duk dengan ayah dia.
  • Dia jumpa tak dengan mak dia?
  • Sekali sekala jer, bila teacher masuk kelas dia kata rasa nak bermanja sebab rasa dekat dengan mak dia.
  • Kesiannya....

5 comments:

Siti Safiyyah said...

sape tu? student ciknor ea? lepas ni ciknor kenelah skali skala beri perhatian dekat dia. =)


p/s: bestnya jadi cikgu kan? :)

mommylavender said...

salam malam nur~kesian murid tu....rindukan ibunya.

whitecappuccino said...

@siti: student ciknor siti..kesian dia, sayu pulak rasa bila tau.
@mommy: dia rindu sangat kat mak dia

missna said...

student yang mendambakan kasih dan sayang...kesiannya

kay_are said...

memang kesian betul kat die..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...