May 4, 2011

BaTaL LaGi!,

Dengan semangat yang berkobar2 
saya ke sekolah
untuk mengajar malam ni.
8.20 pm, sampai dekat kawasan sekolah
tapi nampak kereta berderet-deret depan pagar sekolah.
Pagar pulak tutup rapat..PELIK!
GELAAAAAP ajer..kenape???
Laaaaa...BLACKOUT rupanya!
dari pukul 7.30 lagi..
8.40 pm.....KELAS BATAL.
Semua diarahkan pulang!
Ye laa, dah gelap nak buat apa lagi!
Hmmmm.....

11 comments:

Cikgu CTE said...

sejak terjadinya kejadian histeria kat sekolah saya, kami semua cikgu2 takut nak masuk ke sekolah waktu malam...

cuma kalau ada solat hajat je kami berani..tu pun cuma kat surau aje...

Tapikan, sekolah saya tak pernah buat kelas tambahan waktu malam...

whitecappuccino said...

@Cikgu CTE: oh ya ke? sekolah saya tiap2 tahun ada kelas tambahan malam.

Rozuan Ismail said...

mestilah kena balik.wat kelas tambahan ke cikgu.huhu

missna said...

cikgu mengajar kat mana?

♥ Princess ♥ said...

rajinnya la cik nor g sekolah malam2 ye..cikgu cemerlang katakan..

Hanis Azla said...

ala siannya.. semangat dah berkobar tp batallah pulak..

whitecappuccino said...

@Rozuan: kelas tambahan yg memang dijadualkan..sepanjang tahun.
@Missna: ya Miss
@Princess:rajin tak ler tapi memng dah dijadualkan..paksa rela hehe

Rozuan Ismail said...

hilang jugak ke?pergi tgk kat view in google reader kat dashboard

kay_are said...

yeay!! kelas batal.. leh balik tido <-- mesti camni reaksi budak2 sekolah kan? ^^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ni mesti sebab banyak sangat rancangan reallity Tv ni..kan kan kan

delarocha said...

rugi minyak kereta tuuu

boleh claim?

huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...