May 17, 2011

EnTri 2 in 1

Setelah  lewat malam baru saya 
berkesempatan buka blog.
Malam ni juga saya rasa teruja sebab
saya nampak header blog saya
terpampang kat blog
Bukan sekali tapi dua kali tau??
Kenapa dua kali??
Yang pertama sebab dia wish
Selamat Hari Guru kepada cikgu2 dan
antaranya dia letak header blog saya.



Yang ke dua pulak
sebab Pak Cek buat review blog
Pengkomen Tegar blog dia
dan saya merupakan pengkomen yang
paling banyak.
Terima kasih Wan!




Disebabkan kelmarin saya tak sempat buka blog,
rasanya masih belum terlambat untuk saya ucapkan
SELAMAT HARI GURU 
buat rakan2 guru yang saya kenali sepanjang saya
mengenali dunia blog,
antaranya:


dan kepada yang lain2 yang tak sempat 
saya senaraikan di sini.

"Guru Penjana Tranformasi Pendidikan Negara"

15 comments:

g0m0k9enDek said...

selamat hari guru akak!!!

Rozuan Ismail said...

ramainya guru lain yang saya tak tahu juga seorang blogger.TQ sebab letak link wan kat situ =)

whitecappuccino said...

@gomok: tq gomok!!
@Rozuan:a'ah la..sama2 wan!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

waah..pengkomen tegar rupanya akak ni..hehe

tahniah kak..

selamat hari guru jugak =)

Kalamhati said...

Mekasih ciknor!

Selamat Hari Guru utk ciknor gak!

zacky ~786~ said...

pocik biola terbaik .. hehe..

slmt pg.. :)

Tinta Emas said...

Saya tukar nama dari Cikgu CTE kpd Tinta Emas yea..

Selamat Hari Guru, selamat Hari Wesak dan Selamat hari Telekomunikasi Sedunia...

najihah sahami said...

ehee..selamat hari guru kak!!!
xsangka akak ni cikgu eh....hehe..

lama xdatang cnie kak..sori..:(

Hanis MY said...

wahh bestnyaaa...selamat hari guru kak nor cun!

Shafiq said...

Selamat hari guru.. :-)

Gen2Merah said...

alhamdulillah... tersentuh saya dengan ucapan bermakna ini.. Salam terima kasih kembali juga ya.. Selamat Hari Guru 2011

qamarguyz said...

salam ziarah sis..
rasanya belum terlambat kan?
Selamat Hari Guru!
menjana transf0rmasi membentuk peribadi =)

kiz said...

selamat hari guru ...

padlie said...

selamat hari guru!
:)

♥ Princess ♥ said...

mekasih ciknor...selamat hari guru juga buat sifu ni...hehe ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...