April 9, 2012

FM TioMaN...TQ PaPa MiFz!

Salam sejahtera..

Tadi saya terima parcel dari Papa Mifz..
dapat FM penyu Tioman
Tima kasih banyak2 ya Papa Mifz,
bertambahla koleksi FM akak tu.


Dulu Papa Mifz ada buat contest teka gambar dia dan wife.
So, FM inilah hadiahnya.
tima kasih sekali lagi,
Kalau ada lagi boleh bagi lagi :)


22 comments:

Liselle MonCherie said...

Comelnye penyu!
Hehehe Special from Pulau Tioman! :D

Cik Nur said...

wah...bestnyerr..!
boleh tmbah koleksi... :)

ANISA said...

very thoughtful gift

aimaniman said...

tuah kalau rajin tu x da sapa yg dapat jangka kan... kalau akak yg super m ni, memang le x pernah dapat apa2... isshhh

aimaniman said...

tuah kalau rajin tu x da sapa yg dapat jangka kan... kalau akak yg super m ni, memang le x pernah dapat apa2... isshhh

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Cikgu ..

Cantiikkkk! ( kakya nampak Cikgu senyum sampai telinga)
:)

ieda said...

tahniah akk
bertambahlah yee .. ;)

Hanis Azla said...

cantik fm tu.. tahniah kak..

noor said...

cutenyer penyu itu

kay_are said...

tak pasti tapi FM tu fan made eh? waah.. buat sendiri.. memang cantik!!

Hanis MY said...

wow cantik! tahniah kak nor...

Papa Mifz said...

sama-sama...harap akak suko yer...:)

m.u.l.a.n said...

waaahhh.. bestnya..

pena rozie said...

cantik....cantik...

Alin Marlini said...

bestnyer..belum penah ada FM Tioman lagi..

Ayen... said...

penyu tu bertelur ke x?hehehe....ape2 pun tahniahlaa.

Mr.Clive said...

wahhhhh papamifz sungguh setailo laaa!heee~

ain dzaya said...

so cute! nak!nak!nak!

"Harga diri dan iman.".

Amie said...

He he hehh...lawa penyunya tu...

delarocha said...

tahniah la yeee

ellynadyra said...

i pun suka fm, suka wat collection!

anisalya said...

lepas ni penuhlah peti ais tu ek?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...