March 7, 2012

EnaM HaRi YanG AmaT BoSan TanPa Mu!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera!

Lama benar tak update blog..dekat seminggu.
Somebody dari TM datang rumah check talian semalam
katanya wayar talipon rosak kena tukar lain.
Tadi call contractor yg incharge baiki cable talipon,
 esok dorang datang.
Hopefully esok everything is back to normal.

Waaaa!! boring betul hidup tanpa internet ni!
mati kutu juga ler..hehe
Anak-anak pulak macam orang demam.
Masing2 asyik tanya, "Ma! bila orang nak datang baiki ni??"

Oh ya, sekarang saya bersiaran dari rumah in law, 
segar sekejap budak2 ni dapat online.

Tapi bila tak dapat online kat rumah,
masing2  tidur awal sedikit dari biasa.
which is good for them.

Jumpa lagi!
Terima kasih pada kawan2 yang
sudi singgah,insyaallah saya akan
membalas kunjungan kalian
very soon!
Take care.

sempat snap gambar ni waktu singgah makan on the way
to Penang baru ni. Rama2 ni kat atas simen hampir 
dipijak orang suami ambil letak atas pokok bunga, 
masih hidup lagi, saiznya
sebesar tapak tangan orang dewasa.

14 comments:

kasihredha said...

memang mati kutu kalau x de internetkan hihi

kupu2 tu cantik le

m.u.l.a.n said...

1-2 hari takpe lagi kalo takde internet.. lebih dari tu mau tergolek2 atas lantai.. hahaa...

Hanis MY said...

take care kak nor.. wahh cantiknya kupu2 tu... tak pernah tengok sebesar tu...

Mr.Clive said...

wahhh...cantik giler rama2 tu...corak macam batik...heheh :)

Shafiq said...

cantik corak rama-rama tu..)

Gen2Merah said...

Patut la akak jrg dah on9 blog. Rupanya ada mslh kwangsn. Take care ya kak

Ros said...

Salam Whitecappuccino,

Besarnya rama2 tu....cantik sungguh corak dia....

Tak pa la...jangan dok boring2 nanti ok lah tu.....

sudipVSsenduk said...

cantik kupu-kupu tu..
kekadang perbuatan yg kita lakukan tak membawa apa2 maksud, tapi ganjaran di sebaliknya amatlah besar, Masya-Allah

mMoOnN aAlLeEaA said...

memang mati kutu kalau takde tenet ni kan kak

Papa Mifz said...

besar jugak yer rama2 tuh...

harap semuo nye ok yer lepas nih...:)

Deru Ombak said...

Salam Cikgu..

Harap semua ok esok..

Pretty pretty butterfly.. :)

Mr.Clive said...

jenjalan bertanya khabar... :D

Hanis Azla said...

tanpamu.. akulah yg rindu.. he..he.. semoga line internet cepat pulih..

Rtp Farra Arisha said...

i can't live without the internet access too eheh! the yellow butterfly is so very beautiful yeah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...