March 5, 2012

SinGGaH SeKeJaP

As Salam dan selamat sejahtera..

Apa kabar semua?
Harap semuanya sihat belaka.
Balik jer dari P.Pinang, terus tak dapat online kat rumah
sebab cable telekom bermasalah kat kawasan kami..tak tau bila
pulihnya..may be ptg karang.
Bila dah ok, saya akan membalas jejak kawan2 ya.
Happy Monday!!




18 comments:

Mr.Clive said...

eh eh eh....ataupun tenet x bayar ni?kehkehkeh :P

anyway,happy monday to u too! :)

sedap nyer makanan yang awak letak kat dalam gambar tu...hehe :P

Cik Ila said...

Sedapnya..nyum2.. ;)

Gen2Merah said...

Ya cikgu..best la cigu ni suka2 jln2 jat blog saya.. Nnt line ok kita sama2 bw ya.. Hehe

Cik Nur said...

Err..terliur terus tgk keropok lekor tu..!

petang ni nk pi cari lah..hihihihi

Mr.Clive said...

hi...pekabo? :)

m.u.l.a.n said...

adoi.. tak tahan tengok yg dalam loyang tu.. nak habsi dah.. drooling ni..

anisalya said...

ada mkn2 ek? hehehe...

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Cikgu..

TM upgrading kot Cikgu..

delarocha said...

wayar internet kena makan tikus kot

ANISA said...

nampak sedap...yum2

kasihredha said...

keropok lekor tu yg menarik minat :))

Hanis Azla said...

ini bekalan ke penang tempoh hari ke kak?

Papa Mifz said...

kopok leko...nak sikit...huhu

ieda said...

lama akak x der .. rupenya berjalan2 ke penang yee ;)

Ayen... said...

mesti yg dlm bekas belah kanan tu sedap sebab tu cepat je abihnye kan,hehe...

whitecappuccino said...

@Mr Clive: eh..bayar ler..talian rosak.
@Cik Ila: hehe..yum yum
@Gen2Merah: masih tak ok la..online masa free kat sekolah jer ni.
@Cik Nur: cari jgn tak cari
@Mulan: ha'ah: makaroni bakar anak sedara yg buat.
@anisalya: ha'ah..kat rumah SIL kat penang.
@Deru Ombak: tak kak, wayar telefon rosak
@ANISA:sedap!
@delarocha:hehe..tikus besar kot
@Kasihredha: betul tu.
@Hanisazla: ya hanis
@Papa Mifz: silakan
@ieda: ya gi jalan tapi balik tnet down pulak
@Ayen: ya sedap makaroni bakar tuh

wahida said...

kopok lekor!! i like!!

Mr.Clive said...

how r u?lama nyer xhapdet... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...