March 26, 2012

ISnin YanG PaNaS

...Selamat tengahari!


  • Panasnya hari ni ..dah rasa berdenyut2 kepala.. kelas belum habis lagi ni.
  • pagi2 dah breakfast - nasi goreng kerabu dan milo kosong
  • nak key-in markah dalam SAPS tadi-tak ingat password.
  • main taram sajer..boleh plak masuk.
  • sempat isi markah utk 2 kelas.
  • kemudian tak boleh login pulak...wrong password lagi.ishhhh! 
  • lusa majlis anugerah kecemerlangan pelajar dan mesyuarat PIBG.
  • esok akan tambah busy!

  • Mira dah lulus driving test tadi..alhamdulillah! semalam test motosikal, tadi kereta. Bertambah sorang lagi drebar :).

19 comments:

Aine Ainun said...

Suka nasi goreng kerabu tu;)

sukanya dgar org blaja kete, kite ni penakot..huhu

Mama Ema said...

cantiknya pemandangan

Hanis Azla said...

part paling best, lepas ni tugas memandu dah boleh pass kat org lain sama.. he..he..

Cik Nur said...

sini hujan sekejap je tadi... skrang ni panas blik..
hari ni kena blik awal..huhuhu

sudipVSsenduk said...

cikgu mengajar sekolah mana ek?

m.u.l.a.n said...

waahh.. test motor..!! saya takut naik motor.. apalagi bawak motor.. basikal ok la..

tenang2 ya teacher..!!! jgn ribut2 gitu..

aimaniman said...

yuppp bz sekarang ni,.. awal ye hari anugerah? sekolah mama 21/4.. weekend ni kursus kepimpinan koko, jd ajk hadiah+sijil, teruk tuut,... bab saps mama dah keyinn markah utk kelas mama tp almaklum x da guru, so mama kene keyinn untk mp lain yg x da guru kat klas mama.. isssshhhh bila le nak ada guru baru, x sanggup la kelas dikurangkan tp bilangan pelajar bertambah, dah macam tin sardin plus2222....

Liselle MonCherie said...

Pemanasan global XDD
Wah tahniah pass driving test!
SPM cemerlang driving test pun cemerlang! :D

Mr.Clive said...

hohoh ada orang lulus driving test laaaa!hehehe

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Cikgu..

Dah Ada co-driver boleh ibunya bersandar jadi mem!!

Kat sini pukul 3 tadi hujan.. Sejuk ya sampai ke malam..

Karukord Jagau's said...

gamba sawah padi kat mana tu....sejuk mata memandang nun jauh di kehijauan itu :)

whitecappuccino said...

@karukod: sawah dekat dgn kg..

Diana @ bilakukatacinta said...

hehe..kita pon selalu lupa password..solutionnya..simpan maklumat penting dlm planner

Pondok Usang said...

wahh.. indahnya kawasan...

Shafiq said...

Cikgu, jaga diri baik-baik ek. :-) Gambar kat sawah tu ambil kat mana ye?

wahida said...

wah bertambah drebar sekarang...senang anak2 dah besar ni kan kak...

whitecappuccino said...

@shafiq: sawah dekat kampung..
@wahida: lega banyak bila anak2 dah besar ni
@diana: betul juga tu..kdg konon ingat tapi memang tak ingat
@pondok usang: memang kawasan ni cantik

Papa Mifz said...

sejuk jer mato memandang gambar tuh...

anisalya said...

macam2 yang jadik hari isnin ye?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...