March 9, 2012

TeTaMu HuJunG MinGGu

Salam Jumaat dan selamat sejahtera..

Alhamdulillah, pagi tadi kabel talipon telah diganti yang baru,
jadi hari ni saya dah dapat online di rumah dengan gembiranya.
Ha'ah..memang tension bila internet down kat rumah.

Minggu lepas bekas ETA Mira dan Lisa menjadi tetamu kami.
Gambar mereka  5 tahun yang lalu ada di dalam 
Ternyata wajah Miss Rebecca tidak banyak berubah.
Masing2 terlalu gembira dapat berjumpa lagi setelah
5 tahun berlalu.

Miss Rebecca bersama anak2
Teh tarik dan pisang goreng kegemarannya

Miss Rebecca datang selama 2 hari sahaja sebab
dia hanya dapat cuti 3 hari. Datang dari  Pekan Baru Sumatera tempat
dia menjadi trainee teacher di International School 
selama 5 bulan. Dia tinggal bersama kakaknya di sana 
yang menjadi guru kontrak untuk 2 tahun di sekolah yang sama.
Katanya bulan Jun dia akan datang kembali untuk
last visit sebelum pulang ke USA.

********

Ok ni pulak cerita hari ni..
sebab terliur puding roti
kat blog ieda
saya pun buat puding roti tadi
cuma tak letak laici jer.

v

v

v

v


makan dengan kuah puding..

Selamat beristirehat dan selamat bercuti!



12 comments:

Miss Purple said...

wah sedapnya puding roti tu!! =)

Alin Marlini said...

memang best puding roti tu :)

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Cikgu.

Wah, terima tetamu dari jauh. Anak2 cikgu kelihatan sgt gembira. :)

Kakya pernah mengambil 2 org anak angkat dari Jepun, dalam program anak angkat. Berbual mcm itik dgn ayam.
Hehe..

Pudding roti itu peberet kakya tu.. Selamat berhujung minggu ye Cikgu.

kasihredha said...

puding tu unk miss rebecca ke?

So Shy Lady (SSL) said...

cunlah miss rebecca tu...

kami klau mkn puding roti, 1 loyang bleh habis dlm sklip mt

ieda said...

kalau miss rebeca tuu masuk islam sweet je kan akak .. saya suke kalau gadis2 barat nie joint ngan budaya kita .. sukeee ;)

alamakkkk akak terliuq tgk saya buat ke ?? ekekke saya buat biasa2 aje kak .. yg akak punyee lak buat saya terliuq .. ;)

ps : eh ye ke ieda tuu saya ekekek

Rozuan Ismail said...

wah,cantik miss rebecca

Ros said...

Salam Whitecappuccino,

Sat saja masa ni berlalukan......pejam celik pejam celik dah 5 tahun dah....

Sedap ja kak Ros nampak puding roti tu....he.he.he...

Mr.Clive said...

mak aihhh....sedappppnyerrr....nak cikittt! heeee~

Liselle MonCherie said...

Wow,from USA with Love <3
Hehe,nmpk sgt sedap puding tu!
Waaahh!geramnye tgok si empuk puding!

whitecappuccino said...

@Miss purple&Alin: sila2..:)
@Deru ombak:Wslm kakya..dri jepun?? hehe mcm ayam ngan itik..
@Kasihredha: bukan..buat semalam tu..Miss Rebecca dtg minggu lepas.
@So shy LadY: a'ah..dia sweet..oh ya.. sekejap je abis.
@ieda: betul tu ieda.
eh! ya la terliur puding kat blog ieda trus akak buat..link ke blog ieda tu..bkn org lain.
@Ros:Ya..begitu cepat masa berlalu..
@Rozuan: ya, dia sweet..sof spoken lagi.
@Mr Clive:silakan..

Kalamhati said...

Bagusnya dia dtg melawat..

Terliur la pulok tgk puding tu ciknor..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...