April 1, 2011

CoNTeST KM:HeaDeR SiMpLe Tp MeNaRiK

Assalamualaikum!
Malam ni saya nak siapkan tugasan (macam student plak)
tugasan yg saya dapat dari mommylavender yg vogue tu..
hehehe..mommy telah mengetag ku 
untuk sama2 memeriahkan 
contest ini  hohoho.


Rasanya sesuai betul la kalo
saya masuk contest ni..
sebab pe???
Nama pun contest header simple tapi menarik,
tengok la header saya ni,
nama blog saya...


setuju tak???
Nak join contest kena  ikut syarat2nya jugak.
Kalo nak tau, klik jer banner kat atas tu ya.
Ok! siap tugasan saya.

Oppppsss! lupa..
kena tag 5 orang,


11 comments:

mommylavender said...

good luck nur....

Cikgu CTE said...

terima kasih sbb tag saya...Insya Allah saya akan tag orang lain pulak...

kiz said...

memang simple dan menarik pun header akak cikgu ni..hehe

Sham said...

ha ha memang kenala kena header WC tu...gud luck deh...

Hanis Azla said...

thanks kak nor sudi tag saya.. nnt klu ada kelapangan InsyaAllah saya cuba join yer kak..

wahida said...

gud luck, sis!!

sissyira said...

salam

semoga berjaya menarik hati penganjur yea kak =)

♕ Mr.IX ♂ said...

nama header pun Simple @ wonderful kan..gudluck WC!

whitecappuccino said...

@mommy: tima kasih mommy!
@cikgu CTE:sama2 ya
@Kiz:tima kasih kiz
@Sham: tima kasih Sham
@Hanis Azla: sama2 hanis.ok anytime!
@wahida:tima kasih ida
@Sissyira:wslm..tima kasih
@Mr Ix: Tima kasih Ix!

Gen2Merah said...

wahaha... blog saya takda header. Tak dapat lah den nak join.. ngeee~

Wan Gerrard said...

header menarik~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...