March 26, 2011

LuLu CaLDiNa 1ST GiVeAwAY

Assalamualaikum
Ini merupakan GA yang pertama saya sertai tahun ni
setelah ditag oleh akmall.  Walaupun saya tak selalu
bernasib baik dalam apa2 GA tapi tak kisahlah,
sekadar memeriahkan suasana pun 
dah kira baguskan??


Berbalik kepada 1st GA yang dianjurkan oleh Cik Lulu Caldina,
mari sama2 kita tengok apa syarat2nya...

*Pertama sekali mesti jadi FOLLOWER dia..DAH!
*Yang ke dua, buat entri pasal GA ni kat blog korang dengan
tajuk "Lulu Caldina 1st Giveaway" dan letak banner di atas 
beserta link kat entri dan sidebar.
*Ke tiga, selitkan Lulu Pages dalam Blog list korang..BERES!
*Kemudian, tag 2 orang dan pastikan mereka tahu.
ok nak tag:


*Akhir sekali tinggalkan link kat entri beliau.

Untuk maklumat lanjut, klik banner kat atas tu ya..
Tarikh tutup ialah
9.20 am 29 Mac 2011.


10 comments:

Kalamhati said...

gud luck ciknor!..=)

mommylavender said...

salam hari mggu nur~ mommy dah joion GA lulu ni...mommy pun sama tak harapkan menang sekadar menyokong n menghormati tag yg diberi~ semoga nur berjaya

Cikgu CTE said...

semoga berjaya kali ini...

padlie said...

nak join takleh sebab xde bloglist huhuhu...

Entry terbaru padlie: AIR PASANG pagi, SURUT pukul lima

kay_are said...

ga pertama tahun ni?? gud luck ye akak!! ^_^

Lulu caldina said...

Semua syarat sudah dipenuhi..Terima kasih sudi join 1st GA lulu...semoga berjaya

sissyira said...

salam

kita pun dh joint ni...semoga berjaya kak..

kiz said...

semoga berjaya ...

Shafiq said...

as salam. sori tak dapat join.. saya ada terlibat dengan rombongan kelas.

nelly said...

Gud luck ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...