December 10, 2012

ALLhamDuLLiLLaH

Assalamualaikum, salam sejahtera...

Baru lepas makan nasi panas
berlaukkan terung masak sambal
dan telur goreng mata lembu cicah
sambal belacan....sedapp!

Paling melegakan, lepas makan
dapat meneguk segelas air kosong...
Nikmatnya tak terhingga..



21 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

air takde rasa juga beri nikmat kat kite kan :)

Daddy Ziyyad said...

tapi ramai org waktu lunch, boleh makan sambil meneguk air bersusu..hihihi

QASEEH HATIKU QASEEH said...

Nasi panas yg baru msk...klu gna rice cooker tu...tkr shj button warm....trus g kaut nasi mkn dgn apa pn sedapp..tmbh sedap kalau d mkn tgh lapar...nyummmm.....

Syira Qahira said...

salam..

alhamdulillah,,,kenyang..

air kosong adalah air yang paling besh ;)

NM02 said...

air masak lah air yg paling sodap

dollricca said...

nyummm...sedapnya...suka sy baca blog ni...dgn blog ni n blog kwn2 lain lah yg bg semangat kt sy nk wat blog gak wlupun x tau ape yg best ttg citer n hidup sy...hrp dpt sama2 jengah blog sy yg baaaruuu sgt nk idup tu...hehehe...n hrp dpt bg tunjuk ajar lg dlm hidup berblog ni...hehehe....lol....

Amie said...

Alhamdulillah... dapat kubayangkan enaknya lauk-pauk tu makan dengan nasi panas!

elly nadyra said...

Selera sungguh mkn kan!

the malay male said...

alhamdulillah... Cukup makan :-)

Cik Nur said...

alhamdulillah...
rezeki hari ini...

makanan simple, selalunya sedapp.. :)

sal said...

Assalamualaikum..Nasi panas..lauk terung..menyelerakan dan sedap..

ahsfantasy24 said...

alhamdulillah,
masih berpeluang mengecap nikmat-Nya :)

Wak Gelas™ said...

wak pon air kosong jugkakk.. ehHHee

wahida said...

Alhamdulillah...mkn mcm tu pun dah sedap sgt kan kak...heaven...

sudipVSsenduk said...

sedap!

air kosong, zero cholesterol... good choice :)

kasihredha said...

tele air liur dulu...degug3
menu yg sungguh membuat hatu tergoda.

Botol yg dok napok label tu sebenarmya botol olive oil :)

MulutPayau said...

Alhmdulillah..kenyang...
Menu yg mmng best...simple tapi mnyelerakan,pasti tak cukup spnggan nasi...

Wan Ahmad Izudean said...

cuba minum air kosong 30min lepas makan.

rasa lagi best, no more perut kembung..hehe

kay_are said...

yang penting still diberi rezeki untuk makan kan.. =)

Farah Shamsudin said...

terung masak sambal? ibu saya makan terung kosong jee.. sy pulak tak makan terung..

Papa Mifz said...

terung masak sambal mmg sedap...walaupun simple tapi ummpphh nyer hebat...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...