December 19, 2012

ReSuLT PMR ADiK

Assalamualaikum...

Ini result PMR adik (anak bongsu).



5A3B...mama dgn papa ok jer dengan
result ni sebab inilah the best result yg 
adik pernah dapat..

Tadi masa saya bagitau result dia, adik
menangis tapi saya kata bagus dah tu tak 
ada C atau D..

Mungkin adik sedih sebab kakak2 dan
abang dia dapat 8A untuk PMR mereka..

Tak apa, adik cuba lagi dalam
SPM 2014..



25 comments:

maria firdz said...

tahniah.. kira cmerlng la.. usha lbih utk spm ea dik..

Cik Nur said...

Tahniahh..!

Dah cuba yang terbaik...

Rapunzeel Cikilolo said...

okey ape result.

anyway, tahniah!

Carl Lesmana said...

adik the best =) rindu ko sep2 dio lepas ni. .

ieda said...

alhamdulillah
dah kira cemerlang nie ! ...
suke saya kak ..
tumpang gembira !

Jurutera & Kalkulator said...

Tahniah.adik saya pun kecewa tak ikut abang dan kakaknya.tapi spm yg pentinng :)

Amie said...

Tahniah....in shaa Allah result SPM nanti adik senyum2 je....

kasihredha said...

Tahniah dikk
Ok doh tu...comey blana doh.,, jange sedih2 neh...
Tp dlm hati sie ko dio sb nanges...pernah mgalami perasaan ni waktu akak penilaian darjah 5 Dulu...harapan Nok dpt 5A..Tp dpt 4A...nanges sapa bekok mato.

ekabukanmakcikkau. said...

hihi comel je nangis. cakap kat dia best of luck for spm walaupun bertahun lagi ah kann XD

sal ya said...

macam SIL say la. tapi masa dia tu result SPM. memang merajuk makan hati dua tiga hari jugak la sebab abang2 dgn kakak dia straight A's. tapi dia siap ada C bagai lagi.

gomokpendek said...

salam.. tahniah kat adik!
kalo saya dah hepi dah tu asalkan ada A.. hahaha.. saya dulu hampir pengsan bila tengok2 result 7B ok?
hehehe...

Hanis Azla said...

salam kak..

Alhamdulillah.. tahniah untuk adik.. masih cemerlang keputusannya.. seronok dengar..

sudipVSsenduk said...

Tahniah! cantik apa result tu...

Berbeza benar dengan result saya dulu, huhuhu

NM02 said...

alhamdulillah, pandai anak2 kau noks... aku plak yg sedih baca n3 ni

adik usaha lebih skit ye

sal said...

TAHNIAH..
teruskn usaha..moga terus berjaya cemerlang di masa2 akan dtg..

Papa Mifz said...

tahniah untuk adik..kira ok lah tu dik...acik nih dulu 4A jer...huhu

elly nadyra said...

dpt A dan B oklah tuh....still bleh improve masa SPM nanti, congratulations!

m.u.l.a.n said...

congrats..!!

Nur-nba said...

Tahniah buat Adik.. Tak mengapa, nanti usaha lagi untuk peperiksaan SPM..

natasyapink said...

5A. ok lah tu. =)

°°» natasya-pink.blogspot.com/2012/12/wordless-wednesday-3-alhamdulillah.html

Daddy Ziyyad said...

Tahniah..tak apa...nanti SPM score the best!

Faridzuan said...

Tahniah! SPM nanti buat baik-baik tau! :)

meisnani said...

sampaikan ucapan tahniah untuk dia... :)

Yasmin Aris said...

ehh tahniah ! da ok la ni xcacat dgn C n D ..
Adek kite dpt 4 A je.. byk C .. -.-

QASEEH HATIKU QASEEH said...

Tahniah utk anak...dlm serumpun buah yg baik x semua akn mnjadi buah yg baik...tp yg pasti ianya tetap brkualiti...sbb dr benih yg baik2....suka la dgn cara bgini x memaksa ank2 utk mnjd sm spt kakak n abg yg d atas dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...