February 11, 2011

DeMaM Laa..

Tolong!!


Assalamualaikum..
Hari ini hari Jumaat yang tak produktif..
Hari ini berlalu dengan begitu sahaja
semuanya gara2
seharian saya demam.
Bangun pagi tadi tekak perit
ditambah pulak batuk2 sampai sakit perut.
Demam panas dan sakit kepala.

Saya hanya berkurung dalam bilik
terlentang dan terguling menahan sakit,
Kejap kepala kat hujung katil, kejap kat kaki katil..
Tak tau nak tido macamana,
semua serba tak kena.
kalau boleh tido  tak apa juga..
Sekarang ni boleh tahan sikit..
Sebab bosan sangat, 
Saya buka blog..cuma tak tahu
dapat bertahan berapa lama
kot2 sekejap lagi saya tumbang balik..
Seronoknya kalau tak sakit!!!
dapat buat macam2.
Maaf ya saya tak dapat blogwalking hari ni..

9 comments:

mary ann ;) said...

siannya~~
bnyakkan berehat okay... ;)

Nieza said...

alahai siannya...dh mkn ubat ke? kena banyak minum air dan mkn buah vit c byk2..insyaAllah cepat baik..kalau tak baik juga cepat jumpa doc yer.

whitecappuccino said...

@Mary ann&Nieza: terima kasih..yer..dah makan ubat..

Kalamhati said...

have a gud rest ciknor..
semoga cepat sembuh..

Shafiq said...

Akak rehatla. Moga cepat sembuh. :-)

fadhdeela said...

samaa la kita..deela pun demam ari nie..mlm nie dah ok sikit td g keje pun half day..musim demam kot!! bykkan rehat k..bykkan minum air masak :)

Meh singgah: Lisa Surihani & Shaheizy Sam Bercinta??

azidee said...

take care kesihatan awk tu
eloklah rehatkan diri :)

Hanis MY said...

wahhh cantiknyaa header baru! hanis belum sempat buat lg hehe..alih2 jenguk sini dah ada dah sori ye kak nor...lambat hehe..tapi dah cun sgt dah header tu...

rizwan's sweetheart said...

fda faham perasaan kaknor tu... fda pon ni still tak baik2 batuk & kadang2 kepala pusing. cian kaknor... akak bawak2 rehat cukup2 ea? makan ubat tau... (yang ni mungkin leh wat kaknor sihat sikit... header baru akak, thumbs up!!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...