February 8, 2011

EnTRi MeRaPU DaN BoSaN

Salam semua..

Sebenarnya saya nak buat satu pengakuan..
jeng...jeng..jeng

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 Saya dah bosan tengok
header saya tu.
makin lama makin nampak gedabak?? besor?
Merah..kuning..aduh!!
memang boring la!
Cam serabut jer.
kadang saya rasa sakit mata
Ada tak yang rasa atau nampak
macam yang saya nampak??
Atau sebenarnya saya yang serabut?
Hinggakan apa yang saya nampak serba tak kena?
agaknya ada kaitan dengan
kejelousan (rosak bahasa)
saya bila melihat header baru
orang lain
(contohnya Siti and noor )
Leh tolong jawab tak???

Ada tak sape2 yang
rasa2 baik hati nak sedekah
header tuk saya??
Hehehe..ni betul2 macam pemintak sedekah
(tak malunya saya!)
Nak buat sendiri tapi tak jadi2 lagi..

Inilah entri merapu saya
yang tengah bosan tahap
jiban menunggu nak gi padang
sebab ada latihan rumah petang ni..
Merapu jugak sebab tak balik rumah lagi..
Sah, karang on the way balik
tapau nasi ayam special RM3!

8 comments:

Hanis MY said...

ganbatte kak nor..sy pun tak reti gak ada masa hanis try buatkan bila ntah agaknya kak nor nk letak gambar apa? letak gambar cup cappuccino pun santek hehe...bestnyaaa nk jugak nasi ayammm...feveret sy tu!

wahida said...

nape saya tengok tak bosan pun?

Hanis Azla said...

saya tgk pun tak bosan.. nasib baik saya pun 2x5 x pandai nak buat header sendiri.. klu tidak mmg dah tolong buatkan dah biar akak x bosan lagi.. he..he..

rizwan's sweetheart said...

fda nak sedekah.. tapi fda pon tak pandai nak wat header sendiri... sbb blog fda takde own header... ngeee... nasi ayam special rm3 jerk? biar betol!! murah bangat deh!!

Nurul Afifah Addnan said...

sye pon nak wat header bru..tp xpenah nak menjadi..huhu..

Shafiq said...

saya tengok tak bosan pun.. Cejuk mate! :-) Akak patut tengok header saya. Tu baru boring. Hehehe.

Ayuni said...

sis, sye boleh tolong buatkan, free je, hm, sis letaklh gmbr n description header tu, nnti sye buat, nie email sye, ladygreen3011@live.com. sj nk menolong, lgpun ske wat header, tiada bayaran dikenakan...

whitecappuccino said...

@Hanis MY:tima kasih Hanis! weh terharunya! boleh aje apa2 yg sesuai ...Ayuni pun nak sdekah, bole tukar2 seminggu skali hehehe..lebih2 la pulak.
@Wahida: ye ke? agaknya tuannya yg boring.
@Hanis Azla:alahai..tima ksih..takpe.:)
@Nurul: hehe..
@Shafiq: tol ek? akak yg bosan kot..tak pun.
@Ayuni: Wah!! tima kasih bebanyak sis! termalu la pulak..terharu pun ada..hehe..nak ajer lah! nanti kaknor send ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...