February 3, 2011

FamILy OuTiNG

Salam dears..
Terlebih dahulu saya nak minta berbanyak  maaf pada kawan2 yang singgah dan kalau2 saya terlambat membalas jejak kalian semua.Sebenarnya sejak kebelakangan ni streamyx agak slow sampai nak blogwalking pun memang amat mendukacitakan..Jadi itulah sebab musababnya.  Tapi jangan risau atau keciwa sebab kalau diizinkan saya akan terjah juga, cuma lambat cepat jer..ok?? :)

Hari ini sesi berjalan bersama family..since semua ada kat rumah. Biasalah kalau keluar gi Kota Bharu, tempat terdekat yang boleh kami duk seharian kat situ, main boling, makan, shopping  dan sebagainya lah.

Jadi aktiviti pertama ialah main bowling..cuti2 begini memang ramai orang kat situ, terpaksa tunggu giliran. Sampai kat tempat boling kol 2 ptg selepas makan nasi ayam kat mana entah..tapi sedap lah.  Pukul 4.30 baru boleh main.. Kami bertujuh , juaranya suami ..saya? no 4..jumlah mata? tak payah tau la,  malu weh !

Tunggu giliran


Selepas main bowling perut minta diisi lagi lalu kami ke Pizza Hut..
Terlupa nak ambik gambar the whole meal sebab 
makanan tu tak sampai  sekaligus.
so pic mushroom soup terpaksa amik kat google la.

Kat Pizza Hut


Kebetulan sementara tunggu giliran main bowling tadi saya 
sempat merayau2 masuk kedai dan inilah hasilnya,

handbag dan kasut..hohoho..I just cannot
 resist these things!


Selepas solat maghrib kami pun berangkat pulang.
 Tapi sempat lagi budak2 ni g McD
dan inilah yg mereka bawa balik..

Prosperity burger (google image) 

Begitulah kami habiskan masa hari ini.. 
An enjoyable family outing.
OK!

12 comments:

aizatjohar said...

adoii..kecur gwa tengok Prosperity burger tu pagi-pagi buta ni.drive thru la jap g..haha
http://akudiakamu-aizatjohar.blogspot.com/2011/02/jersi-negara-vs-buah-limau.html

Nurul Atiqah said...

wah2..saye nak main bowling dan prosperity buger..hikhik

Ayuni said...

bestnye, family yg sporting

Ayuni said...

bestnye, sporting family

Shafiq said...

It is a very memorable moment to be shared with.:-)

whitecappuccino said...

@aizatjohar: gi beli cpt! :)
@Nurul Atiqah:a'ah pegi la yer.

♥ Princess ♥ said...

prosperity!!!!! ciknorrr..terliur....

whitecappuccino said...

@Ayuni:memang best yuni!
@Shafiq: Yup..betul
@Princess:Tula..g beli cepat!

Sekamar Rindu said...

salam....

bestnya kuar bersantai bersama family..

:)

najihah sahami said...

bestnya sis!!!jeles!

Kalamhati said...

Amboi sedap weh dia gi merenderk..hehe
seronotkan dapat outing gitu sekali sekala..

azidee said...

hope sonok sakan ek :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...