February 17, 2011

FrOm RuSSiA WiTh LoVe

Assalamualaikum,
Petang ni rasa relax sikit sebab esok tak kerja..
Seronokkan..bila esok tak kerja petang ni  dah rasa lapang sangat..
Kenapa ek?

Oh ya, 2 hari lepas kawan kami yang baik sangat2
balik ke Russia. ..biar betol!
Eh! KL  lah..saje wat tajuk gempak skit.
dan bila dia kembali ke sini
dia bawa balik.
ni haa....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 Pure Russian Blue...6 bulan

 Rupa macam harimau kumbang kan??
Bulu dia halus..

 Yang ni pulak Mixed Russian Blue,
kecik lagi..comey tak??

 Terlompat2 terkinja-kinja..

 Yang kecik ni dua ekor..2 beradik. 
Suka benar bermain dan bergurau.

 Bukan kucing kampung ni..
 Hehehe..yang ni pulak dia main dengan toy cat

Macam garang jer tapi tak pun..dia ni pemalu.
Suka menyorok!

Sekarang ada 4 ekor kucing kat rumah.
Sekor tunggu masa nak beranak
tapi tak tau bila..tak bawa gi monthly check-up.

Rumah mereka sedang dibina,
nanti dah siap
dorang duk la kat dalam
rumah tu ramai2..

*Oh ya..sorry Fda...kak nor tau Fda tak suka kucing hehe..
Sabar sis!!


14 comments:

monalea said...

nampak garang je tu.eeeee..lea takut ngan kucing

whitecappuccino said...

@monalea:nampak je garang tapi manja sangat..

Hanis Azla said...

pemalu yer.. tp nampak garang kan.. saya yg penakut kucing ni jd lg takut pulaknya..

diana said...

muka muncung2 ni mesti nakal ni..
hehhe

Ayuni said...

tomeynye!

Shafiq said...

Comelnya kucing!

rizwan's sweetheart said...

hehehe... baru nak ckp ngan kaknor... fda dulu sbnrnyer sgt suka ngan kucing tp lately quite sensitivela ngan kucing

nur aisya humaira said...

sye geli nk pegang kucing...rase tulang die...:(

b a m b a m ' s said...

comelnya kucinggg!!huhuhu


salam ziarah dr cik bambam..folo u~ :P

Jom singgah blog cik bambam! :)
Addict GA & Contest? Jom terjah! :)

ïêmå å¢klê§ said...

uishh garangnya y mix 2...

Nieza said...

ala comeinya...:)

Ashr said...

alamak, comelnyeee...igt nk gak amik kitten lg, tp disebabkn dh x termampu nk handle yg lg 17 ni, simpan je la cite2 tu n nengok je la kitten org ;(

adam bin ismail said...

Great! Good information to share with others,i like it very much,thanks....

http://black-eyed-peas-team.blogspot.com
http://nascar-2011.blogspot.com
http://digital-cameras-stores.blogspot.com
http://computer-desktop.blogspot.com
http://view-cyber-shot.blogspot.com

Hanis MY said...

wow wiiii comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa hanis suka meow2 geramnya tgk!huhu nak pegang! (kalau pgg kena marah dgn en suami dia tak suka kucing hehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...