November 17, 2011

APa CeRiTa HaRi InI?

Salam sejahtera!


Apa khabar semua? Hari ni mungkin masing-masing ada banyak hal yang perlu diuruskan...


1. Ibubapa tentu dah  mengetahui keputusan UPSR anak- anakkan? Tahniah  
    kepada yang berjaya dengan cemerlang..yang kurang berjaya, insyaallah 
    akan lebih berjaya di masa-masa akan datang.
2. Pelajar SPM sedang menduduki peperiksaan ..waktu ni Kertas 2 Matematik  
    Moden..selamat menjawab!
3. Hari ini juga hari terakhir persekolahan sesi 2011 pagi sekolah-sekolah di  
    Pantai Timur dan Kedah serta kawasan yang sewaktu dengannya..Guru-guru  
    pula sedang sibuk mengemaskini serta membereskan apa yang perlu  
    dibereskan sebelum sesi persekolahan berakhir dan  dihantar hari ini.. buku   
    rekod, fail-fail  persatuan, akademik, PLBS,ULBS Laporan Panitia,Persatuan,  
    Unit Beruniform  dan sebagainya..Selamat bercuti!!
4. Malam ni , yang minat bola akan menyaksikan bola sepak SEA Games 2011   
    Malaysia vs Indonesia pada pukul 8 malam.

Semalam tak dapat update , kesnya..pagi semalam makan lewat, pastu makan laksa penang, Sunquick blackcurrent sewaktu jamuan , terus sakit perut gastrik sampai tengah malam..ishhh! sungguh menyiksakan..

Mahunya tak terliur..


Puding tak tau nama (Trifle??)
Kek Coklat yang tak pernah ketinggalan

Kerja-kerja dah selesai..Tak  tau nak buat apa lagi....





10 comments:

mrsharis said...

cerita saya hari ini: sangat2 mengantuk.. (-_-)

whitecappuccino said...

@mrsharis: tido kejap takleh??

delarocha said...

klu tak tau nak buat apa... apa kata blogwalking sahaja.. huhu

Amie said...

banyak cerita hari ini....

Ayuni said...

hm, kt u nie, study x abis2....

Run Away said...

cerita sy...sangat mengantuk awieh neh...hekhek...;d

Hanis Azla said...

sian akak gastrik.. gambar makanan tu sgt mengoda.. Alhamdulillah, result Han menceriakan hati kami sekeluarga.. harap2 result bola malam ini pun begitu juga.. selamat bercuti yer kak..

wahida said...

suami saya tak sabar nak tgk bola mlm ni...

Shafiq said...

Banyak gak urusan di sini..:-)

Daddylicious said...

bola...pasti sangat...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...