November 21, 2011

SYaBaS MalaYSIA !! HaRiMaU MuDa MeRoBeK EGo GaRuDa Di SuKaN SEA 2011

Pingat EMAS milik Malaysia!!!
Maruah terbela!
Harimau muda telah berjaya
merobek ego Garuda..
melalui tendangan penalti 
Malaysia 4 - 3 Indonesia
Adoiiiii!!!
memang tension tengok perlawanan ini
Syabas MALAYSIA!!!

Tangan saya ketar menaip entri ini..terharu!



11 comments:

g0m0k9enDek said...

haih akak.. mau luluh jantung nengok... sampai kena marah ngan mak sebab terjerit sorang2.. hahaha

||aLeaSaRa|| said...

hahaha mmg betul tu berdebar lain macam masa tgk bola malam ni.tgn menggeletar nak taip entri.alhamdulillah...lepas ni tgklah apa pulak wartawan diorang hentam kita semua para blogger msia ngrrrr....

wahida said...

tahniah malaysia!!

berdebar tgk penalti mlm tadi kak...rasa nak gugur jantung...

Amie said...

gegak gempita!...

pena rozie said...

Tahniah... harimau muda

Mama Gee said...

saya bukanlah peminat bola sgt...tp kalao mesia main mmg nk tgk...drp takde sakit jantung rs mcm nk kena heart attack je mlm td :)

Daddylicious said...

lain kali dia tak guna garuda lagi ...guna naga krakatou pula kot...hehe

Ayen... said...

syabas dan tahniah buat skuad malaysia,semoga kejayaan ini akan berterusan....

Anonymous said...

good day whitecappuccinol.blogspot.com owner found your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer search engine ranking tool seo strategies backlink service backlinks service Take care. Jay

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

whitecappuccinol.blogspot.com great site Sebelum saya selesai memasak , jelas , ia mengunjungi tidur lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...