November 10, 2011

IBu BoSaN AnaK PuLaK TaK NaK LePaS

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Amaran oleh tuan punya blog.
Kalau tak suka kucing jangan teruskan bacaan k..


Gambar kucing lagi hehe..
 Lihatlah bagaimana  ibu kucing ni melayan gelagat 
anak-anaknya  yang masih kecil. 
Baru berumur dalam sebulan lebih.

Nampak benar ibu kucing ni bosan...
tapi anak punya pasal, tahan je laa.

terjah!!
Sekor dah kenyang, sekor lagi masih melayan 

Aik!! tak puas lagi??

Begitulah kasih ibu..binatang pun tahu sayangkan anak.

Yang lain2 ni juga adik beradik ..5 ekor semuanya

hitam kelabu..comel!

monyok jer sebab sakit mata..kesian

muka blur 
Sedapnyer air nih!

Akhir sekali..tuan bloglah orang  yang selalu sedih bila setiap kali
kucingnya mati..hari tu cakap tak nak bela kucing lagi.
Tapi ..bila nampak anak2 kucing yang comel tu memang tak 
boleh nak BLAH lah!

til then...

18 comments:

Eena Arrina said...

ena minat kucing sgt2..kat umah ada 8 kucing sume gebu2 :P

Hanis Azla said...

saya takut kucing.. tp gambar kucing yg comel2 tu tetap mencuit hati..

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

pena rozie said...

Tu blh tahan lg. Ade manusia tu lebih pentingkan hal die dr mkn anak.

wahida said...

walaupun sakit mata, dia tetap comel!!

Shafiq said...

comelnyeer kucing2 tu! :-)

cerita best said...

pakjoe dtg lg komen blg nie sebb tuan blog sudah komen blog pakjoe...pakjoe blk blk komen hehehehe comel kucing nk 1 blh hahahah

whitecappuccino said...

@Shafiq: tq..memang dorang comel..tu yg tak tahan.
@wahida:hehe..kesian dia
@Pena rozie: betul tu.
@cerita best: tq pakjoe!
@Hanis Azla:oh! takut kucing ya?
@eena: wah! banyak nya kucing!

whitecappuccino said...

@Pakjoe: tq datang lagi..boleh2..:)

Cik Fantha Lalala said...

comelnyeee kucing... sye pon peminat kucing jugak... hihi

Gen2Merah said...

kami sekeluarga pun sayangkan kucing.. tapi sayangnya bila si ibu melahirkan 5 ekor anak2nya, jarang ada yang hidup sampai membesar.. paling2 sekor je lah yang hidup.. ehehe

whitecappuccino said...

@Cik Fantha: sama la kita :)
@Gen2Merah:yang ni pun tak tau berapa lama boleh bertahan..ada yg mati juga..

aimaniman said...

laa ingat ibu dan anak apa rupa2nya anak kucing.. akak x brape suka bele kucing sbb takut baby asma alah bulu kucing.. tp cute kan baby kucing...

minah senget said...

CUTE LAAAA....

Papa Mifz said...

tgk gmbr2 kucing nih teringat lak kat kucing belaan dulu...

Hanis MY said...

comelnyaaa meow tu geram nak pegang.. anak kucing mmg cmtu asyik nak minum susu je siap berebut2 hehe...

Daddylicious said...

SATU JER TAK FAHAM BILA SUDAH BERANAK TAK BERHENTI2 DIA BERANAK LAGI...HEHE

alaa tercapslock la pulak...

♕ Mr.IX ♂ said...

comel mata biru!!.ibu kucing tu berkelip jer la kena flash....haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...