December 22, 2011

PMR, BoWLinG Dan BuKu

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Hari ni nak kongsi berita gembira..Smiley
Tentunya berkenaan keputusan PMR yang diumumkan pagi tadi.
Tahniah kepada yang berjaya namun kepada yang kurang berjaya
jangan berputus asa, teruskan usaha semoga keputusan akan dapat
diperbaiki dalam peperiksaan seterusnya.

Bagi sekolah saya pula, kejayaan yang dicapai untuk PMR 2011
merupakan satu pencapaian yang amat membanggakan 
bagi sekolah harian biasa.
Sebelum ini, pencapaian 8A tak lebih dari 10 orang,
paling ramai 8 orang.
Tapi kali ini, seramai 27 orang telah mendapat 8A!
Syukur alhamdulillah.
Pencapaian terbaik dalam sejarah sekolah.
Tahniah buat semua!

*************

Semalam kami ke KB Mall dan sempat 
main bowling  dua game



 sebelum membeli keperluan persekolahan 
untuk budak berdua ni..
V
V
V


Ini pula hasil main bowling kami..tak pandai!
.
.
.
.
.
papa dan mama

budak bertiga ..


Kemudian singgah Mc D makan prosperity burger tu!
tapi sorang hanya makan chicken burger sebab dia tak suka
prosperity burger.

Kedai wajib masuk setiap kali gi mall ialah Popular.
Guess what??
I got these....
.
.
.
.
.
.

Hanis Azla!! akak dah beli ni!


Akhirnya, dapat juga!
Smiley
Smiley


25 comments:

YNA HERMOSA said...

teror dah tu rasanya main bowling :)

adik yna 4A 4B je, syukur :)

wahida said...

tahniah pada yg berjaya dlm PMR...

kak, novel kak hanis azla tu best tau...sedih...huhu...

mMoOnN aAlLeEaA said...

ramai gak tu kak dapat 8A. Lama dah tak main bowling...

tunz said...

wahhh dah lama mama x main boling

Lelaki Ini said...

adik saya dapat 8a!
alhmdulilah

Nur-nba said...

Ramainya yang dapat 8A, sekolah Nur cuma 17 orang sahaja. Agak merosot berbanding tahun lepas.

Tahniah buat mereka yang berjaya dalam PMR.

Amie said...

ting tong ting tong...ni pos ekspress dah sampai bawa sup mee seafood untuk WC, tak boleh pos laju Kasih... lambat sampai!


tahniah! harap dapat kekalkan prestasi PMR tu...

deen azmee said...

tahniah kepada adik2 yg berjaya.. teruskan kejayaan masa spm juga.. kepada yg kurang berjaya teruskan usaha masa spm pula.. hehehe..

Gen2Merah said...

wowww, 27 orang dapat 8A?? awesome... hebatnya student2 kat sekola cikgu ni

Gentleman Frog said...

Salam,

tahniah! hebat murid kerana guru.

ahsfantasy24 said...

Alhamdulillah, tahniah buat
semua calon dan guru-guru :)

g kb mall tak ajak orang. waaaaaaa ;'(

Latest Post:
1. Menarik tentang PMR 2011. Menarik?
2. Memang sudah ditakdirkan untuk sementara.

whitecappuccino said...

@YNA: takdolah teror camtu tapi asal dapat 100 lebih akak kira oklaa..tahniah wat adik YNA ek.
@Wahida: TQ! ya ker? akak baru duk baca ni.
@Monalea: ramai dari biasa. alhamdulillah
@tunz: gi la main!
@Nur-nba: tq!
@Amie:tq amie..insyaallah
@deen azmee:tq..
@Gen2Merah:alhamdulillah..tq
@GF:tq..mereka sendiri pun memang ada semangat berlumba..
@ashfantasy24:tq..jom gi !! :)

whitecappuccino said...

@Lelaki ini: tahniah buat adik ya

Lady Milo said...

saya main bowling mesti ke longkang!

ieda said...

wah2 kak .. sambil2 ye .. dpt jugak novel :)

snf said...

tahniah untuk PMR 2011 candidates.
wahh syoknya dia men boling yaa.
besenya kbmall penuhnya orang:-)

Papa Mifz said...

DAH LAMO TAK MAIN BOWLING...HUHU

Hanis MY said...

bertuahnya anak kak nor ada mama sporting mcm kak nor ni...

Balqis Azhar said...

uuu~
thniah pd pljr pmr..
*uhuk2 batuk2 *

whitecappuccino said...

@Lady Milo: kadang2ke longkang jugak
@ieda: hehe..
@snf: waktu pagi tak ramai orang lagi
@Papa Mifz: boleh gi main la tu
@Hanis MY: mama orang lain pun gitu jugak kan?
@Balqis: tq!

Lady Rina said...

best ke novel tu?..baru perasan lama tk baca novel..huhuhu..

Selendang Merah said...

taniah kepada adik2 yg berjaya...
nanti jom main boling ngn sm..hehe

Ayen... said...

nanti bolehlaa main boling skali ek....hehe

Daddylicious said...

saje menyakat anak buah bila dia dapat 8A...soalan tahun lepas kacang2 jer...hehe

Hanis Azla said...

terima kasih banyak kak atas sokongan.. saya hargai sgt2.. harap2 akak menyukainya.. selamat membaca ye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...