December 19, 2011

SeJuK DaN MenGanTuK- Be NiCe!

Salam!


Pagi2 lagi dah hujan.
hantar anak ke sekolah, kelas tambahan  dia habis esok.!.
On the way balik singgah beli ayam dan sayur ..
Sampai rumah terus basuh pinggan, kemas dapur.
Masak nasi..berkira2 nak masak apa,
Tak tau nak masak apa daa.


Masuk bilik buka blog..
Ermmm..tengok resepi jap kot ada yang menarik..
ngantuk la pulak..sejuk!
Nak tido jap..
sakit perut!







14 comments:

Lady Rina said...

best tido time hujan..sejukkk...:)

Shafiq said...

rehat itu penting, kan? :-)

ieda said...

uishh macam2 nie .. hurmm kalau duk rumah leh layan internet tgk resepi kan .. ada idea sikit :)

Lelaki Ini said...

sakit perut boleh tdo ka???
pg la toilet ..
hehehe

noa said...

bangun bangun nasi dah hangit dah tu ;p

pena rozie said...

Tido paling best time ujan...

whitecappuccino said...

@Lady Rina: tu la..dah tido tadi sejam :)
@shafiq: mesti!
@ieda: yup,layan resepi tapi masak asyik2 yg sama juga hehe.
@Lelaki ini: sakit perut lain, bukan nak p toilet!
@noa: rice cooker tak hangit dik!

merahitujambu said...

cian...masak apa rini??


**koko tu sugar glider laa kaka

So Shy Lady said...

hehe lmbat trjah...musim ujan tenet ssl lmbab sungguh

msk pe? nasi bryani? hehe

delarocha said...

klu sejuk2 ni selalu tido je la jawabnya

Daddylicious said...

jom tido...hehe!

Gentleman Frog said...

Salam,

Sedar2 anak dah balik.. Aaa paniik!!!! pastinya WC tak panik.

http://toadjitsu.blogspot.com/2011/12/stone-soup.html

whitecappuccino said...

@merahitujambu: kari ayam lagi..n sayur campur goreng :)
@so shy lady: betul tu..kari ayam tapi nasi putih jer
@delarocha: tu laa..ngantuk aje sejuk2 ni
@daddylicious:silakan!
@Gentleman Frog:wslm, a'ah, tapi suami yg gi ambik..tu yg tak panik!

Selendang Merah said...

kalau time sejuk2 tidur memang best..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...