December 18, 2011

SeRViS ShOuTBoX PeRCuMa FiBoX


Salam sejahtera..

Untuk makluman kawan2, saya dah guna servis
shoutbox percuma daripada  fibox.ws
Cuma kaler font tu warna hitam tak boleh nak tukar lagi,
menyebabkan  text kurang jelas
kerana background template saya berwarna gelap.
Akan diperbaiki di masa yang akan datang.

Kalau kawan2 nak tau lebih lanjut lagi tentang Fibox ni
boleh rujuk disini ya..

sekian!

4 comments:

||aLeaSaRa|| said...

morning sis...owh macam best jugak fibox ni....nantilah kot tak best kotak jerit yg kite pakai tu...blh gak try fibox ni.tq 4 this info :)

Lelaki Ini said...

thank for sharing!

ieda said...

wha bagus nie kak .. saya baru nak buang shoutmix kak .. lepas nie bolehlah saya bertukar ke fibox nie .. percuma kan kak ?? :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...