January 30, 2012

HaPPy MonDaY!

Selamat pagi semua!!

Happy Monday dan selamat bekerja dengan ceria!!


Pagi ni saya mulakan dengan menyemak kerja
budak-budak tingkatan 4 saya
sementara menunggu masuk kelas.


 Hari ini  juga dah kena mula menyemak
kertas jawapan perperiksaan TOV tingkatan 5 pulak .
Jumpa lagi!




16 comments:

Mama Gee said...

Lately asek malasss dan takde mood je nk kerja..padah byk cuti kot...isk2..awal2 tahun dh lemau...takleh jadi ni... :)

CikPuanHaLia said...

info yg sangat berguna..thanks dear :)

anisalya said...

happy monday cikgu...

Ayen... said...

selamat bertugas,sy skrg ni rilek lagi sbb dr pg td xde kelas yg masuk lab....hehe.

ZWAN SABRI said...

Selamat Berhari Isnin.. :)

wahida said...

selamat bekerja kak...

mesti bz ni...

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Cikgu..
Kakya singgah petang,, sori lambat sampai..
Cikgu berdepan dengan pelajar
Kakya berdepan dengan staff yang enggan berfikir 'out of box'..

padlie said...

Hari ni tak buat pun no 3 tu... ngadap pc dari 8 sampai 5 je kejenye..

padlie said...

Hari ni ngadap pc je keje.. no smile et all

Rtp Farra Arisha said...

happy teaching, checking and marking, cikgu :)

ieda said...

mencabar tak kak menyemak kerja budak2 sek menengah nie .. mereka ok ke kak ??

whitecappuccino said...

@ieda:mencabar tu memang la..ada yag ok, ada yg biasa2 dan yg lemah tu sgt la ramai..time nak betulkan esei tu memang fenin!

a.samad jaafar said...

TOV tingkatan 5 tu..amende nye?

whitecappuccino said...

@a.samad jaafar: TOV (Take off value) ialah ujian pengesanan untuk pelajar tg 5 bagi menilai tahap pencapaian/potensi pelajar dalam setiap mata pelajaran pada awal tahun.

aimaniman said...

ooo sekolah akak x da ujian utk nilai tov pon, guna tov pat masa dia form 4 dulu jer, senang citer...

whitecappuccino said...

@aimaniman: keputusan akhir tahun tg4 dan keputusan TOV akan dijadikan asas utk buat target result SPM nanti. so kita akan lihat progres mereka dalam pep pertengahan tahun dan trial.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...