January 13, 2012

JoM BLogWaLKinG By IeYza AFieNa

As salam..

Wahai kawan-kawan,
apa kata kita berkenalan dengan lebih ramai lagi
 bloggers kat alam maya ini?
berminat ??
boleh klik banner kat bawah ni...


Tarikh tutup ialah esok (14 Jan 2012)

Tag:


kalau tak menyusahkan..sudi-sudikan ..
peace! no war!



11 comments:

Deru Ombak said...

Salam Cikgu,,

Xboleh ler.. Click banner, kluar situ page not found.. Eheh..

whitecappuccino said...

@Deru Ombak: wsalam..eh betul la, page not found..tadi ok jer..nnti check balik kalo tak bolehnak buat macamana kan.

whitecappuccino said...

@Deru Ombak: dah ok..maybe tadi silap link..tq ya

Cik Sibuk said...

salam kenal,

oh saya tak join segmen tu..ni saya BW terjumpa blog awak..huhu

EZAD AMIR said...

wahhh menarik ni..tp xsempat nk blogwalking..ekekeek..
bls kunjungan kwn2 je..

nur said...

sempat lg tak..

ieda said...

insyaallah kak
TQ TAQ saya .. mood masih menjauhh tapi saya cubee demi akak !! ;)

Gen2Merah said...

wahh, semoga bertemu dgn lebih ramai kenalan ya cikgu

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

ieyza afieyna said...

salam.. sory lambat terjah.. broadband buat hal...

thanx join segment ieyza..
ieyza dah buat tempat bloglist untuk semua yg join..:)


just klik bloglist kat tab menu ieyza tu ye.. :)

IBU AQIL said...

FOLLOW SINI DARI SEGMEN YG SAMA...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...