January 3, 2012

My DaUGhTeR AnD HeR ArTS

Assalamualaikum..

Sedikit story mory tentang hobi
anak saya yang no 3
Seorang pencinta seni semulajadi....
Selain suka bermain gitar dan keyboard
dia juga suka melukis bila dia "free"..
tapi sekarang dia banyak "free time'
sebab baru lepas SPM baru ni.

Gambar kat bawah ialah hasil contengan dia
yang tertampal kat dinding bilik dia.

domo ni dia yang buat juga













Ini tuan punya lukisan

Mirashada


sekian!




18 comments:

Gen2Merah said...

wahhh, ada bakat lah kak.. memang anak akak ni seorang penggiat seni yang berkebolehan... teruskan menyokong usaha dia .... semoga dia berjaya dlm idup

Shafiq said...

Macam lukisan abstrak pun ada. :-)
Ada bakat melukis tu. :-)

whitecappuccino said...

@Gen2Merah: Aminn..teima kasih.
@Shafiq: betul la..lebih kepada abstrak.

KizMySeLf said...

bakat dah ada,,kalau tambah lagi ilmu melukis yang lebih mendalam..memang akan menjadikan hasil yang lebih baik.. lukisan yang ada maksud tersirat eh,,terbaik.

ANISA said...

wahhh...macam adik saya yg no 3,kebetulan sama lepas SPM jgk...suka melukis...tp sekarang minat break dance...

suruh dia kembangkan lg bakat dia..suka2

whitecappuccino said...

@Kiz: hanya dia yg faham apa yg dia lukis..:) tapi kat sekolah tak amik arts pun.
@ANISA: oh ya? kebetulan pulak..ermm dia lukis suka2 jer..

ieda said...

kreatifnya anak akak , menarikkk lukisan dan lakaran dia .. leh jadi artis niee ;)

MamaEma said...

wah, tangan berseni ni...cantik lukiasannya..

Ayen... said...

Cantek,menarik,tertarik dia memang de boommmlaa.memang berbakatlaa nak akak ni.

Papa Mifz said...

sungguh berbakat...papa mifz bab2 lukisan hancus..hehe

Nur-nba said...

Anak akak sangat berbakat. Harap dia boleh kembangkan bakatnya dan ambil jurusan seni. Nampak beliau ada potensi..

ahsfantasy24 said...

Comel dan berseni !
hehe ceria rasa bila tengok ;D

Rozuan Ismail said...

bakat besa ni dalam bidang seni.pandai main muzik, pandai lukis

Rtp Farra Arisha said...

wow! mirashada sangat berbakat dan menjiwai sesuatu yang berkaitan dengan bidang seni. all these are amazing!!! :)

mMoOnN aAlLeEaA said...

ada bakat dan kreatiflah dia kak

sudipVSsenduk said...

cantik & talented, lebih pd lukisan abstrak, lukisan picaso pon banyak t'tumpu pd mata, hidung, mulut dgn p'gunaan warna yg berani.. terus beri galakan....

Kalamhati said...

very talented..jiwa yg sgt seni dan kreatif..imaginasi dia tinggi la ciknor..amazed!

whitecappuccino said...

@ieda: melukis utk hilang boring dia..
@Mamaema: tq bg pihak dia
@Ayen: tima ksaih..
@Papa Mifz:tima kasih..
@Nur-nba: tima kasih..tapi dia science stream.
@ahsfantasy:tima kasih
@Rozuan: tima kasih..utk isi kebosanan dia.
@Fara Arisya:tima kasih ya
@Monalea: alhamdulillah..harap utk kebaikan
@sudipvsenduk: tu la, terpengaruh dengan lukisan abstrak picasso kot
@kalamhati:timakasih..dia ni memang agak kreatif.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...